986
Behang en wandbekleding

De Engelse behangfabrikant Graham & Brown is trots op de samenwerking met mode icoon Barbara Hulanicki, die een veelbesproken behangserie heeft ontworpen geïnspireerd op Art Deco en Art Nouveau.

De collectie bestaat uit drie opvallende behangontwerpen Viva, Diva en Hula. Om een tijdloze en elegante wandbekleding te creëren heeft Hulanicki gebruik gemaakt van mooie, gewaagde patronen, uitgewerkt in metaalachtige effecten.

Diva - een klassiek ontwerp in Art Nouveau stijl,met stromende organische rondingen/welvingen, uitgevoerd in de kleur oester.

Viva - een complex, modern en grootschalig stempelmotief, in turquoise of glanzend zwart.

Hula - ontwerp met als basis Hulanickis handtekening, in lichtgroen of charcoal en goud.

Barbara (geboren in Polen, opgegroeid in Engeland) begon haar mode carrière in de vroege jaren zestig als freelance mode illustrator. Aangemoedigd door haar echtgenoot opende ze in 1964 haar modeboetiek BIBA. Het BIBA merk bleek een hit in de hippe 60- en 70-er jaren en haar winkel groeide uit tot een mega Art Deco warenhuis. Het werd de plek voor artiesten, filmsterren en rockmuzikanten.

Sinds eind jaren 80 heeft haar werk als interieurontwerpster in Miami Beach een nog grotere impact gehad op haar carrière. Ze heeft een indrukwekkende portfolio op haar naam staan.


Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners