1425
Behang

Zwart; krachtig, mysterieus en verleidelijk, universeel gewaardeerd. Omarmd door zowel koningen als monniken, de vertrouweling van melancholie en hét kenmerk van glamour. Whispers, de nieuwe behangcollectie door Marcel Wanders voor Graham & Brown, is een ode aan tegenstrijdigheid en de kunst van het observeren.

Als kleine geheimpjes sprankelen zacht fluwelen fluisteringen op ruw getextureerd papier, een veelvoud van tegenstrijdige sensaties.

De kleuren zijn donker, de details raadselachtig, bij een tweede blik komen de verhalen tot leven. Dit behang hoort thuis in sfeervolle ruimtes zoals een boudoir of een besloten bar. Whispers nodigt uit om je wildste dromen te beleven, je geheimen zijn veilig. Zwart absorbeert alles.

Behangcollectie Whispers van Graham and Brown

Key Muses

Omringd door sleutels, meegenomen door feeën op de wind. Geruis, zuchtjes en fluisteringen doordringen de lucht. Ze fluisteren zachtjes zodat ze niet iedereen ze hoort. Hoewel zelf erg klein, zijn hun geheimen overweldigend. De sleutels zijn voor jou. Zullen ze je dromen vrij laten, je liefde beantwoorden, je hart openen?

Behangcollectie Whispers van Graham and Brown

Forest muses

Vluchtig maar uitdagend, gecamoufleerd voor het blote oog. Alleen het zachte geruis van hun adem wenkt je dichterbij. De duisternis wordt doorbroken en voor een moment verschijnen de feeën, dansend door het damasten bos. “Kom dichterbij” fluisteren ze, ”mogen we voor je dansen?”.

Brailchester

Verborgen boodschappen ontsnappen uit een zwart universum. Een geheime taal verhaalt over kronieken die alleen waargenomen kunnen worden door zoekende ogen. Kijk goed en je ontcijfert uitnodigende fluisteringen: “raak me aan”.

Behangcollectie Whispers van Graham and Brown

Rose beds

Reikend naar de muur, ontdek je een onmetelelijke eindigheid. Wat ooit gehuld was in duisternis, licht langzaam op en onthult een geheime rozentuin. Vloeiend en zacht als fluweel schijnen de rozen in het maanlicht. Met iedere fonkeling van licht wordt een fluistering van liefde naar de sterren gezonden.

Het behang is voor € 99,95 per rol (10 m x 52 cm) exclusief te koop via de website van Graham & Brown.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners