1530
Behang
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Zwart; krachtig, mysterieus en verleidelijk, universeel gewaardeerd. Omarmd door zowel koningen als monniken, de vertrouweling van melancholie en hét kenmerk van glamour. Whispers, de nieuwe behangcollectie door Marcel Wanders voor Graham & Brown, is een ode aan tegenstrijdigheid en de kunst van het observeren.

Als kleine geheimpjes sprankelen zacht fluwelen fluisteringen op ruw getextureerd papier, een veelvoud van tegenstrijdige sensaties.

De kleuren zijn donker, de details raadselachtig, bij een tweede blik komen de verhalen tot leven. Dit behang hoort thuis in sfeervolle ruimtes zoals een boudoir of een besloten bar. Whispers nodigt uit om je wildste dromen te beleven, je geheimen zijn veilig. Zwart absorbeert alles.

Behangcollectie Whispers van Graham and Brown

Key Muses

Omringd door sleutels, meegenomen door feeën op de wind. Geruis, zuchtjes en fluisteringen doordringen de lucht. Ze fluisteren zachtjes zodat ze niet iedereen ze hoort. Hoewel zelf erg klein, zijn hun geheimen overweldigend. De sleutels zijn voor jou. Zullen ze je dromen vrij laten, je liefde beantwoorden, je hart openen?

Behangcollectie Whispers van Graham and Brown

Forest muses

Vluchtig maar uitdagend, gecamoufleerd voor het blote oog. Alleen het zachte geruis van hun adem wenkt je dichterbij. De duisternis wordt doorbroken en voor een moment verschijnen de feeën, dansend door het damasten bos. “Kom dichterbij” fluisteren ze, ”mogen we voor je dansen?”.

Brailchester

Verborgen boodschappen ontsnappen uit een zwart universum. Een geheime taal verhaalt over kronieken die alleen waargenomen kunnen worden door zoekende ogen. Kijk goed en je ontcijfert uitnodigende fluisteringen: “raak me aan”.

Behangcollectie Whispers van Graham and Brown

Rose beds

Reikend naar de muur, ontdek je een onmetelelijke eindigheid. Wat ooit gehuld was in duisternis, licht langzaam op en onthult een geheime rozentuin. Vloeiend en zacht als fluweel schijnen de rozen in het maanlicht. Met iedere fonkeling van licht wordt een fluistering van liefde naar de sterren gezonden.

Het behang is voor € 99,95 per rol (10 m x 52 cm) exclusief te koop via de website van Graham & Brown.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide