1276
Wandelende takken
Gepubliceerd: 16-10-2014 Laatste update: 07-04-2022

De nieuwe behangcollectie High Flow van Graham & Brown kenmerkt zich door haar Scandinavische karakter. De complete collectie bestaat uit 6 dessins en 1 uni: Branches, Poppie, Sophie, Perzië, Ushi en Stripe.

Het behang Branches heeft een sierlijk dessin waarbij de takken systematisch over de wand lopen. Dit ingetogen karakter komt goed tot zijn recht in een interieur met natuurtinten. Van donker (zwart) naar licht (bruin, grijs, zacht grijs en blauw).

De collectie heeft een kwalitatief hoogwaardig non-woven behangkwaliteit die door haar paste-the-wall eigenschappen erg eenvoudig in gebruik is. Er is zelfs geen behangtafel meer nodig. De (kant-en-klare) behanglijm wordt direct op de wand aangebracht en daarna kunnen de stroken behang direct op de wand worden geplakt.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide