2316
Behang
Gepubliceerd: 29-08-2012 Laatste update: 23-06-2017

In vervolg op de succesvolle samenwerking met Marcel Wanders en het kindermerk lief! Lifestyle introduceert Graham & Brown, de Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, nu met trots een behangcollectie die tot stand is gekomen in samenwerking met het toonaangevende woontijdschrift en lifestylemerk vtwonen.

 

De collectie bestaat uit negen dessins die alle aansluiten bij de zo typische vtwonen stijl: mooie basistinten met subtiele finishes en effecten. Kiezen kan uit prints van onder andere sloophout, baksteen en grove breisels. Linda Pijper, hoofd styling en licenties vtwonen: "Textuur, opvallende prints en een bijzonder kleurpalet, dat is wat we wilden met deze behangcollectie en dat is goed gelukt! Met elk van de dessins maak je een uniek statement in je huis."

WIN-VLOERKLEED.png

 

Stone world
De baksteen gevangen in een behangdessin, ofwel de loft look zó van de rol. Dat geeft iedere ruimte dat urban & country gevoel.

 

Woodland
Vergrijsde planken in allerlei soorten en maten zijn zorgvuldig bij elkaar getimmerd om de stoere uitstraling van een houten wand te creëren.

 

Cilantro
Dit frivole reliëfdessin, een bijzonder mozaïek, is geïnspireerd op invloeden uit Marrakech. Naar keuze in puur wit of schilder het in je favoriete kleur.

 

Alpha
Een behangdessin met letters en cijfers in vergrijsd hout op een matte, off black achtergrond. Zo komt elke saaie muur vanzelf tot leven!

 

Knitty
Twee uni behangontwerpen in grijs en wit. Geïnspireerd op het grove breiwerk dat wordt toegepast op stoere poefs en kussens. Het reliëf gecombineerd met het matte breisel en de glanzende ondergrond suggereren of er echt breiwerk op de muur zit.

 

Night arc
Instant chic: ton sur ton nachtblauw. De cirkels van dit behang zijn uitgevoerd in een matte structuur op een hoogglans achtergrond.

 

Raspberry pop
Oversized popart dessin kenmerkt dit vrolijke retro behang in wit en frambozenrood. Ook hier is een reliëf zichtbaar door het hoogglans witte patroon dat zich afzet tegen het rode matte structuur gedeelte.

 

Line drive
Een stoer behang met verticale strepen in donkergroen, donkerblauw, gebroken wit en rood. De strepen verschillen in breedte. Structuur en glans wisselen elkaar af.

 

Seascape
Met dit wit-blauw gestreept behang creëer je in een handomdraai een maritieme sfeer. De frisse look laat zich in elke ruimte toepassen, van woonkamer tot jongensslaapkamer tot strandhuis.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide