1251
Streepje voor!
Gepubliceerd: 04-09-2014 Laatste update: 07-04-2022

Het behang Stripes, uit de Nederlandse behangcollectie High Flow van Graham & Brown, valt op door haar Scandinavische eenvoud.

De aquarel streep geeft cachet aan iedere wand. Er is keuze uit de volgende kleurcombinaties grijs/taupe, zwart/grijs, zacht beige. Beige tinten, turquoise, blauw, wit, grijstinten en zacht grijs. De verschillende combinaties creëren ieder een eigen sfeer: van neutraal tot kleurrijk. “Stripes” accentueert de wand door de verticale streep oogt de kamer nog ruimtelijker.

De collectie heeft een kwalitatief hoogwaardig non-woven behangkwaliteit die door haar paste-the-wall eigenschappen erg eenvoudig in gebruik is. Er is zelfs geen behangtafel meer nodig. De (kant-en-klare) behanglijm wordt direct op de wand aangebracht en daarna kunnen de stroken behang direct op de wand worden geplakt.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide