1786
Odyssey behang Collectie
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 07-05-2017

Ga mee op een reis waar zachte gestroomlijnde vormen en mannelijke geometrische patronen elkaar ontmoeten en voor een bijzondere ervaring zorgen. Sublieme metallic krijtstrepen, glitter highlights en subtiele glanzende effecten onderbouwen de 3D structuur en creëren extra diepte en drama. Een inspirerend kleurenpalet met nieuwe natureltinten zoals stopverf en houtskool, krijgen een levendige boost door ze te combineren met de opvallende nieuwe kleuren, neon, roze en lime. De toevoeging van het rijke violet blauw en een retro aqua kleur geven de collectie de nodige verkoeling. Naast de sublieme vormgeving en subtiele decors van de Odyssey collectie zijn er nog de functionele voordelen die inherent zijn aan het merk Superfresco Easy van Graham & Brown. Vergeet alles wat je weet over behangen, want het is nu nog gemakkelijker!! ‘Paste the Wall’ techniek dat betekent geen rommel en eenvoudig behangen, met een verrassend en snel resultaat met veel effect. De behanglijm wordt op de muur aangebracht en je plakt het behang er tegen. Easy. Wil je na een tijdje weer veranderen, geen probleem. Het behang gaat er even eenvoudig ook weer af, in één stuk.

 

FUSE Deze ingetogen lineaire fusie creëert een subtiel streep effect, fantastisch zowel horizontaal als verticaal.

CHECKER Dit beproefde geometrische patroon krijgt een tweede leven met een boost hot pink en een meer ingetogen neutrale ‘putty’ tint (stopverf). Andere favorieten blijven zwart, wit en zachte crème.

LUCID Zacht vloeiende lijnen worden subtiel ondersteund door glanzende metalen lineaire details. Dit palet loopt uiteen van neutrale tinten tot meer uitgesproken kleuren zoals hot pink, aqua en lime.

ELEMENT Delicate metallic stippen creëren het gevoel van easy living. Op elkaar afgestemde kleuren worden opgevrolijkt met frisse en opvallende accentkleuren.

FLEX Dit eenvoudige en onregelmatige patroon kenmerkt zich door een ton-sur-ton kleurstelling dat zich uitstrekt in zowel neutrale als ook levendige highlights.

QUANTUM Subtiele glanzende krijtstreep en sprankelende glitter highlights creëren dit prachtige geometrische dessin. Een palet vol vertrouwde neutrale en monochrome tinten.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide