2093
Behang
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

Marrakech, de verbazingwekkende, kleurrijke en wonderbaarlijke Marrokkaanse stad die vele kunstenaars herbergt, vormde de inspiratie voor het nieuwe Graham & Brown behang dat ook de naam draagt van deze inspirerende stad.

De motieven van dit rijke behang herinneren aan de vormen van de moskee Bab Agnaou, de kleuren van de Souk en de contouren van het Bahia Paleis.

Dit behang uit de Superfresco Easy collectie bestaat uit een dessinbehang en een uni-behang. Het gedecoreerde behang heeft een reliëf en bevat een mooie kleurschakering in wit, zacht grijs, leemkleur, licht- én donkerblauw. Het kan gecombineerd worden met de bijpassende blauwe uni.

Het vliesbehang maakt behangen makkelijk. De lijm kan op de muur worden aangebracht. Hierdoor kan iedereen snel en eenvoudig behangen.

Het Marrakech behang is voor € 19,99 per rol (10 m x 53 cm) te koop bij Gamma, Karwei en via de website van Graham & Brown

 

WIN-VLOERKLEED.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide