1867
Behang

Marrakech, de verbazingwekkende, kleurrijke en wonderbaarlijke Marrokkaanse stad die vele kunstenaars herbergt, vormde de inspiratie voor het nieuwe Graham & Brown behang dat ook de naam draagt van deze inspirerende stad.De motieven van dit rijke behang herinneren aan de vormen van de moskee Bab Agnaou, de kleuren van de Souk en de contouren van het Bahia Paleis.Dit behang uit de Superfresco Easy collectie bestaat uit een dessinbehang en een uni-behang. Het gedecoreerde behang heeft een reliëf en bevat een mooie kleurschakering in wit, zacht grijs, leemkleur, licht- én donkerblauw. Het kan gecombineerd worden met de bijpassende blauwe uni.

Het vliesbehang maakt behangen makkelijk. De lijm kan op de muur worden aangebracht. Hierdoor kan iedereen snel en eenvoudig behangen.

Het Marrakech behang is voor € 19,99 per rol (10 m x 53 cm) te koop bij Gamma, Karwei en via de website van Graham & Brown


Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners