1537
Graham and Brown behang
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Graham & Brown presenteert met trots haar eerste samenwerking met Nederlands designicoon; Marcel Wanders.

Couture, ontworpen door Marcel Wanders voor Graham & Brown, is een collectie van acht markante behangontwerpen. Elk dessin in de Couture serie is genoemd naar een glamourvrouw of -man, met inspirerende namen zoals: Suzanne, Alice, Grace, Kelly, Audrey, Isabella, Stella en Henry.

Het kleurenpalet van de Couture collectie kenmerkt zich door een sterke mix van krachtige kleurencombinaties en subtiele schaduwen van levendig oranje en helder rood tot en met rijke gouden en chocolade tinten.

Andrew Graham, Algemeen Directeur van Graham & Brown, zegt: "De Couture collectie is dynamisch en inspirerend. Het geeft onze groeiende passie en verfijning voor dessins op onze wanden weer. Door te werken met visionairs als Marcel Wanders, blijft Graham & Brown leidend door innovatieve en stijlvolle behangontwerpen te ontwikkelen voor betaalbare prijzen."

Grace

Een kenmerkend Marcel Wanders ontwerp; een all-over print in zowel neutrale als krachtige kleuren. In het dessin ontstaat contrast door het matte effect van de kleiachtige achtergrond en de schittering van metallic en glanzende accenten. Grace is te combineren met Kelly.

Kelly

Een streepdessin, gecombineerd met het dessin van Grace.

Alice

Een weelderig bloemenspoor, gevuld met het dessin van Grace, creëert een prachtige wand die van dichtbij zeer delicaat en teer is en tegelijk een complexiteit uitstraalt.

Suzanne

Een extravagant damast. Door het gebruik van metallic, glans en de wijze waarop het dessin is opgebouwd, heeft Suzanne een delicate en luxueuze uitstraling.

Stella

Verbazingwekkend door zijn eenvoud en prachtig gemaakt. Vormt een honingraat-achtig, bijna koninklijk dessin. Stella omvat de essentie van een terughoudende stijl.

Isabella

Omvat royale Keltische motieven tegen een Tartan-achtergrond. Dit maakt Isabella een trendsettend dessin.

Audrey

Een ton-sur-ton interpretatie van een originele Tartan, ontworpen als aanvulling op Isabella.

Henry Een mannelijke streep die subtiel en terughoudend is. Een heldere glans vormt een contrast met de matte achtergrond. De accentstreep is geïnspireerd op een mooi kostuum.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide