1335
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

De nieuwe behangcollectie van Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, valt op door royaal kleurgebruik en grote bloemen en patronen die van het behang af spatten en elke kamer vullen met karakter. De ontwerpster, Linda Barker, in Engeland bekend vanwege haar eigen televisieprogramma en haar boeken over wonen, liet zich voor deze nieuwe collectie inspireren door oriëntaalse invloeden welke ze heeft gecombineerd met haar vrouwelijke designstijl.

"Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden van behang, ik heb verder gekeken en geëxperimenteerd met dynamische vormen, kleuren en beelden die passen bij de huidige trends" zegt Linda. "Ik heb samen met het designteam van Graham & Brown gewerkt aan het creëren van een sterk grafisch design, dat het behang een frisse en moderne look geeft en past bij de hedendaagse interieurtrends".

De collectie kent een breed scala aan kleuren en patronen, van zacht celadon tot vibrerend rood en turquoise. Van fragiele bladdessins tot grote bloemmotieven. Alle zes ontwerpen zijn verkrijgbaar in meerdere kleurencombinaties.

Tempting - royaal chrysantenpatroon, verkrijgbaar in naturel, chocolade/turquoise, leisteen/kei, robijnrood/crème, chocolade/roze en celadon/kei.

Adorable - patroon met een vriendelijk spoor van blaadjes verkrijgbaar in naturel, chocolade/limoen, leisteen/kei, chocolade/metallic, celadon/kei en crème. Adorable laat zich goed combineren met Tempting.

Serenity - spiraalvormig motief met een moderne finish. Verkrijgbare kleuren zijn naturel, chocolade/metallic, zwart/leisteen, rood/ metallic, pruim/framboos en celadon.

Flourish - lelies met een oriëntale touch. Verkrijgbaar in crème, turquoise/limoen, leistein/kei, rood/zwart, pruim/framboos en celadon/kei.

Tranquil - mooi floraal patroon met vogels en vlinders. Verkrijgbaar in crème, klei, zwart/wit, rood/zwart, fuchsia en celadon.

Grasscloth - eenvoudig structuurbehang. Ideaal ter completering van de algemene collectie. Verkrijgbare kleuren: kei, naturel, mokka, chocolade, celadon, robijnrood en pruim.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide