1768
Nieuw Kelly Hoppen behang
Gepubliceerd: 28-10-2013 Laatste update: 07-05-2017

Graham & Brown introduceert de tweede behangcollectie van Kelly Hoppen. Deze collectie ademt het gevoel van Kelly Hoppen en haar idee over interieur en inrichting. Zij gelooft dat een (t)huis een toevluchtsoord zou moeten zijn, een plek waar balans en harmonie heerst en waar je kunt ontspannen, alleen of met vrienden en familie. Met deze gedachte ontwierp Kelly Hoppen voor Graham & Brown een behangcollectie met zeven dessins, die in het hele huis kan worden toegepast. Deze collectie draagt de handtekening van Kelly Hoppen: eenvoudig maar met stijl, een natuurlijk kleurenpallet, een hint van mystiek en een touch decadentie. Dit keer echter wel met toevoeging van enkele dramatische kleurtoepassingen.

ENIGMA
Met een kleurenpalet variërend van ijs wit tot rijk zwart, werd Enigma geïnspireerd door de verfijnde geometrische vorm van een kamerscherm. Het geheim van Kelly’s ontwerp, is de privacy waar een kamerscherm voor zorgt en waarbij dit stijlvolle ronde ontwerp met metallic highlights reflecteert in de kamer, zonder afbreuk te doen aan het natuurlijke licht. Dit creëert een gevoel van ruimte. Verkrijgbaar in vier kleuren: Taupe, Prussian Blue, Noir en White.

BOTANICAL
Dit silhouetontwerp met delicate metallic highlights is een subtiele benadering van de altijd populaire botanische trend. "Ik wilde een bloemdessin ontwerpen dat niet al te girly is. Maak een statement op de muur door de mix van een rokerige houtskool/ goud of gebruik als alternatief de glinstering die de kamer een subtiel accent geeft. Er zijn vijf kleuren: Grey, Prussian Blue/Silver, Shimmer, Taupe en Charcoal/Gold.

KELLY’S IKAT
Een eigentijdse kijk op de Ikat trend en geïnspireerd door Kelly’s liefde voor de Aziatische cultuur met haar traditionele stoffen, creëert dit ontwerp met de linnen textuur glinsterende hoogtepunten gemengd met een mat stof-effect. Verkrijgbaar in vier kleuren: Carmine/Taupe, Soft Grey/White, Taupe, Prussian Blue/White.

LADDERED STRIPE
Deze organische streep is gemarkeerd met metallic details op de strook die het licht vangt. Voor het creëren van een mysterieuze look kies je een donkerder palet, maar om licht toe toevoegen aan een donkere kamer, is de witte glinstering of taupe kleurstelling geschikt. KELLY’S IKAT is verkrijgbaar is vier kleuren: Soft Grey, Taupe, White en Midnight. (foto opvraagbaar)

KNIGHTSBRIDGE
Dit luxe flock design op een glinsterende metallic achtergrond zorgt voor een tijdloze stijl. Het geheim bij het gebruik van een iconisch product zoals flock behang is de eenvoud van het ontwerp. Dit geometrische dessin heeft strakke lijnen in twee kleuren en past in elke kamer. Het ontwerp is ook beschikbaar in een aaneengeregen effect wat doet denken aan kleine kristallen die schitteren in het licht. KNIGHTSBRIDGE is verkrijgbaar is vier kleuren: (Bead) Shimmer, Noir Flock, Taupe Flock, Grey Flock, Russet Flock.

HOPPEN STRIPE / LINEN TEXTURE
Strepen zijn een effectieve manier om breedte of hoogte te creëren door ze horizontaal of verticaal op te hangen. Deze gestructureerde streep met metallic elementen hebben een verfijnde afwerking. Het linnen effect op de achtergrond helpt onvolkomenheden op de muur vermommen. Dit ontwerp met linnen textuur creëert een Kelly Hoppen-look die bij iedere huisstijl past. HOPPEN STRIPE is er in vijf kleuren: white/prussian Blue/Silver, Black/White/Silver, Soft Grey/White/Silver, Taupe/Moss/Gold, Taupe/Gold. LINEN STRIPE is er in vier kleuren: Taupe Shimmer, Midnight Shimmer, Silver Shimmer, White Shimmer. (foto opvraagbaar)

PANEL DESIGNS
Een unieke serie paintables. Als het behang wit blijft dan zijn de ontwerpen fris en helder, maar ze kunnen ook worden geverfd of gelakt om verschillende effecten te creëren. "Deze set is een van mijn favorieten. De ontwerpen zijn zo multifunctioneel, ze kunnen worden gebruikt op een volledige muur of gedeeltes daarvan en zelfs toegepast op het plafond ziet het er geweldig uit”, aldus Kelly. Er zijn vier patronen: Medallion Panel White, Screen Panel White, Geo Panel White, Squares Panel White.

De Kelly Hoppen Style collectie gebruikt de ‘paste the wall’- technologie waarbij wat snel en gemakkelijk op te hangen en te verwijderen is.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide