1306
Behang en wandbekleding

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, lanceerde een spannende nieuwe collectie behang, ontworpen door Kate Larsen (23). Deze jonge designer won de designwedstrijd van Graham & Brown

Haar ontwerpen zijn vrolijk, grappig en interactief en onderscheiden zich duidelijk van de traditionele behangdesigns.

Ezeltje prik je

Ezels brengen herinneringen naar boven uit de kindertijd. Het spelletje "ezeltje prik je". De roze ezel is wel heel bijzonder met zijn "vacht" van vlinders, en .. nog altijd zonder staart. Een perfect excuus om van lint of iets anders een eigen staart te maken. Dit grappige behang is ideaal voor de kinderslaapkamer.

Vlinders (Butterflies)

Zwarte vlinders op een witte achtergrond creëren een sereen design, vooral op grotere oppervlakken. Bijzonder aan dit behang is het feit dat het horizontaal wordt geplakt. Er zijn 2 soorten variaties in dit design, de eerste heeft grote groepjes met vlinders en de tweede heeft de vlinders meer verspreid, hier vliegen ze de hoogte in.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners