1381
Behangcollectie HIGH FLOW
Gepubliceerd: 01-07-2014 Laatste update: 07-05-2017

De nieuwe behangcollectie High Flow van Graham & Brown kenmerkt zich door haar Scandinavische karakter terwijl haar roots toch echt in Nederland liggen. Deze Nederlandse behangcollectie, High Flow, neemt je mee naar relaxte plekken en mooie oorden. Deze vibe, oftewel flow, is te herkennen aan de vrouwelijke dessins met subtiele aquarel-details die de collectie een fris karakter geven.

De complete collectie bestaat uit 6 dessins en 1 uni: Perzië, Ushi, Sophie, Branches, Poppie, en Uni & Stripes.

Perzië
Perzië neemt je mee op reis naar vredige plaatsen waar quality time centraal staat. Een vleugje 1001 nacht geeft de wand net dat extraatje en is daarnaast makkelijk te combineren door de natuurlijke look. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren: beige, grijs en wit.

Sophie
Dit vrolijke bloemen-dessin doet denken aan een mooie, warme vrouw. De zachte aquarellen stralen rust uit, maar zijn zeker niet saai. Dit dessin is verkrijgbaar in meerdere kleuren: turquoise, blauw, zacht grijs, zwart/taupe, taupe/grijs en grijstinten.

Ushi
Met Ushi fleur je de wand letterlijk op. Een excentriek flower power-dessin in uitgesproken kleuren laten de wand spreken. Ushi haalt de lente in huis. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren: blauw/fuchsia, blauw, grijs, taupe/grijs, taupe en geel.

Branches
Een sierlijk dessin waarbij de takken systematisch over de wand lopen. Dit ingetogen dessin komt goed tot zijn recht in een interieur met natuurtinten. Van donker (zwart) naar licht (bruin, grijs, zacht grijs en blauw).

Poppie
Het behangpatroon Poppie is een ondeugend bloemetje op de wand. Gewaagd met een blauw of rood bloemetje of juist wat rustiger in verschillende wit en grijstinten. Dit behang geeft je woonkamer een heerlijk spring-in-het-veld gevoel. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren: paars, grijs, wit, turquoise en rood.

Uni & Stripes
Creëer een rustige wand met de 11 verschillende uni’s in de kleuren fuchsia, turquoise, middel grijs, grijs, blauw, beige, wit, taupe, zacht grijs, licht grijs en paars grijs. Een klassieke streep in huis geeft net dat extraatje op de wand, waarbij de kleurkeuze bepalend is voor de mate van opvallendheid. Grijs/taupe, zwart/grijs, zacht beige. Beige tinten, turquoise, blauw, wit, grijstinten en zacht grijs.

De collectie heeft een kwalitatief hoogwaardig non-woven behangkwaliteit die door haar paste-the-wall eigenschappen erg eenvoudig in gebruik is. Er is zelfs geen behangtafel meer nodig. De (kant-en-klare) behanglijm wordt direct op de wand aangebracht en daarna kunnen de stroken behang direct op de wand worden geplakt.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide