1198
Vintage behang
Gepubliceerd: 25-10-2013 Laatste update: 07-05-2017

De nieuwe behangcollectie Vintage is het resultaat van een samenwerking tussen Hemingway Design en Graham & Brown. Deze collectie van vier opvallende ontwerpen viert innovatief Brits design en biedt de consument een iconische en eigentijdse uitstraling. De ontwerpers lieten zich inspireren door de eclectische vormgeving en kleur van de eerdere succesvolle vintage collectie. Het succes van deze collectie zit hem o.a. in de toewijding aan innovatie bij het uitvoeren van Graham & Brown’s missie - mensen te inspireren en daarnaast anders te laten denken over behang- en dat is waar deze nieuwe collectie voor zorgt.

 

CARNIVAL
Carnival doet met de grafische achtergrond met een gedurfde afdruk van blokken in zwart, wit en pittig oranje denken aan het warme Palm Spring in het midden van de eeuw.

PLANKING
Het illustratieve houteffect op dit behang is een fantasierijke manier om een vleugje industrie in een huis te halen - zonder splinters!

THE WALL
Het baksteneneffect op de muur krijgt een relaxt, eigentijds karakter door de subtiele grijstinten.

WONKY BOXES
Deze energieke print in grijs is zowel subtiel en opvallend tegelijk waardoor het een geweldige achtergrond is voor elk interieur.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide