2331
Graham and Brown

Dat trends in fashion en interieur nauw met elkaar verbonden zijn, blijkt uit deze nieuwe geometrische dessins van de Engelse behangfabrikant Graham & Brown. Afgelopen seizoen zagen we deze ‘Missoni-’ en ikatprints terug in het modebeeld.

 

Door de praktische paste-the-wall techniek is behangen kinderspel. Graham & Brown biedt met deze techniek de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de wand te voorzien van deze subtiele dessins.

Het eigentijdse geometrische dessin geeft de kamer in een handomdraai een frisse look. Er zijn twee dessins, Chevron en Kartel. Chevron - beige en zilvergrijs. Kartel – antraciet/grijs, beige/crème en crème/grijs . De verkoopadviesprijs voor deze collectie is € 19,99 en de rollen behang hebben een afmeting van: 10 m x 52 cm.

Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en is te koop bij Gamme en Karwei.


Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners