1062
In het kader van de wand
Gepubliceerd: 27-05-2014 Laatste update: 07-05-2017

Het behang Frames van de Engelse behangfabrikant Graham & Brown is sinds jaren, internationaal gezien, een van de meest succesvolste behang-collectie. Om dit te vieren is het van oorsprong witte behang met zwarte lijstjes nu in diverse varianten verkrijgbaar. Roze met wit, wit met goud, wit met grijs en zwart met wit.

 

Met de handgetekende fotoframes in verschillende afmetingen creëer je in no time, je eigen kunstwerk op de muur. Bijvoorbeeld door Frames in te vullen met foto’s, kunstwerkjes van de kinderen, vakantieherinneringen of mooie kaarten.

Na het traditionele behangen van één accentwand, is er nu de nieuwste trend: alle (of meerdere) wanden behangen. Aangezien verven langer duurt en behangen steeds makkelijker wordt en je dus wat vaker af kunt wisselen, is het behangen van meerdere wanden een trend die overwaait uit de UK.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide