961
In het kader van de wand

Het behang Frames van de Engelse behangfabrikant Graham & Brown is sinds jaren, internationaal gezien, een van de meest succesvolste behang-collectie. Om dit te vieren is het van oorsprong witte behang met zwarte lijstjes nu in diverse varianten verkrijgbaar. Roze met wit, wit met goud, wit met grijs en zwart met wit.

 

Met de handgetekende fotoframes in verschillende afmetingen creëer je in no time, je eigen kunstwerk op de muur. Bijvoorbeeld door Frames in te vullen met foto’s, kunstwerkjes van de kinderen, vakantieherinneringen of mooie kaarten.

Na het traditionele behangen van één accentwand, is er nu de nieuwste trend: alle (of meerdere) wanden behangen. Aangezien verven langer duurt en behangen steeds makkelijker wordt en je dus wat vaker af kunt wisselen, is het behangen van meerdere wanden een trend die overwaait uit de UK.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners