1385
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Met de nieuwe behangcollectie "Flock Effect" geeft Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, een injectie van kleur en drama aan het interieur. De opleving van deze klassieke behangsoort, gecombineerd met matte en metallic effecten, zorgt voor een sfeer met diepte en elegantie.

Deze collectie is verkrijgbaar in meerdere dessins en krachtige kleurcombinaties die extra worden versterkt door het flock effect. Patronen en kleuren komen als het ware los van de wand en zorgen voor een chique uitstraling die zowel in strakke, moderne, alsook in meer klassieke interieurs voor de finishing touch zorgt.

Elizabeth - klassiek damast ontwerp, ideaal voor een hoofdmuur of zelfs voor een hele kamer. Verkrijgbaar in vijf kleurcombinaties: geel, roze/zilver, zwart/wit, chocolade/turquoise en brons/chocolade.

Herald - elegant vrouwelijk bloemenpatroon met een kalmerend en romantisch effect. Verkrijgbaar in klei, lichtgroen/chocolade, brons/chocolade, chocolade/turquoise en zwart/ wit.

Vanity - dit krachtige bladdesign combineert drie kleuren waardoor een bijzonder contrasterend resultaat ontstaat. Dit ontwerp is verkrijgbaar in zwart/wit en zilver, brons/zwart en limoen, brons/chocolade en zilver/chocolade.

Muse - een royaal tulppatroon dat de wand moeiteloos vult. Sterke contrasterende kleuren geven het behang een fantastische finish met een knipoog naar klassiek. Verkrijgbaar in zwart/zwart, houtskool/zilver, crème/goud, ton-sur-ton chocolade, eierschaal/wit, geel/chocolade en rood/beige.

Divine - krachtige grote bloemen op een bijzonder zachte achtergrond met streepstructuur. De kleuren weerspiegelen een rijk gevoel. Verkrijgbaar in paars/goud, chocolade/crème, eierschaal/wit, zwart/wit, biscuit/neutraal en rood/beige.

Sonnet - elegantie op het hoogste niveau op een zachte achtergrondstructuur dat voor een dramatisch effect zorgt in iedere kamer. Verkrijgbaar in beige/zwart, roze/goud, zwart/zilver, neutraal/goud en geel/chocolade.

Stria - deze strak vormgegeven verticale streep past perfect bij de patronen uit de Flock Effect collectie. Verkrijgbaar in beige/zwart, zwart/wit, biscuit, neutraal en klei.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide