2508
Feeling Wonen Behangcollectie
Gepubliceerd: 01-03-2013 Laatste update: 28-08-2017

In samenwerking met het Belgische tijdschrift Feeling Wonen ontwikkelde de Engelse behangfabrikant Graham & Brown een verfijnde behangcollectie. De dessins en uni’s zijn uitgevoerd in een textuur, ingetogen prints en kleuren die aansluiten bij de kenmerkende stijl van het gerenommeerde woontijdschrift “Feeling Wonen”. De behangcollectie bestaat uit twee dessins die zich smaakvol laten combineren met de twee uni’s.

LEAVES
Glas en mat wisselen elkaar af in dit subtiele bladerdessin. Een stijlvol dessin, verkrijgbaar in zachtbeige en warm donkerbruin.

HEXAGON
Een eigentijds geometrisch dessin die een kamer in een handomdraai een frisse look geeft. Rustgevend in crèmetinten en voor een meer uitgesproken stijl, bruin met mica accenten in pastelblauw.

inspiratiebrochures1.png

LINEN
De uni’s uit deze behangcollectie laten zich perfect combineren met de dessins uit de collectie. Maar ook als stand alone maakt deze uni indruk door de mooie structuur.

De Feeling Wonen behangcollectie betreft een hoogwaardig vliesbehang met paste-the-wall techniek. De lijm wordt op de muur aangebracht, niet op het behang. Behangen wordt zo makkelijk, schoon én snel.

Het Feeling Wonen behang is onder andere te koop voor €24,99 (dessin) en €22,99 (uni) per rol bij Gamma België en via de website: www.grahambrown.com/nl. Afmeting van de rol: 10 m x 52 cm.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide