2282
Feeling Wonen Behangcollectie

In samenwerking met het Belgische tijdschrift Feeling Wonen ontwikkelde de Engelse behangfabrikant Graham & Brown een verfijnde behangcollectie. De dessins en uni’s zijn uitgevoerd in een textuur, ingetogen prints en kleuren die aansluiten bij de kenmerkende stijl van het gerenommeerde woontijdschrift “Feeling Wonen”. De behangcollectie bestaat uit twee dessins die zich smaakvol laten combineren met de twee uni’s.

LEAVES
Glas en mat wisselen elkaar af in dit subtiele bladerdessin. Een stijlvol dessin, verkrijgbaar in zachtbeige en warm donkerbruin.

HEXAGON
Een eigentijds geometrisch dessin die een kamer in een handomdraai een frisse look geeft. Rustgevend in crèmetinten en voor een meer uitgesproken stijl, bruin met mica accenten in pastelblauw.

LINEN
De uni’s uit deze behangcollectie laten zich perfect combineren met de dessins uit de collectie. Maar ook als stand alone maakt deze uni indruk door de mooie structuur.

De Feeling Wonen behangcollectie betreft een hoogwaardig vliesbehang met paste-the-wall techniek. De lijm wordt op de muur aangebracht, niet op het behang. Behangen wordt zo makkelijk, schoon én snel.

Het Feeling Wonen behang is onder andere te koop voor €24,99 (dessin) en €22,99 (uni) per rol bij Gamma België en via de website: www.grahambrown.com/nl. Afmeting van de rol: 10 m x 52 cm.

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners