1117
Een droom van een behang

Nieuw van de Engelse behangfabrikant Graham & Brown is de behangcollectie Classical Dream. Een rustig behang met een ornament dessin van het label Super Fresco Easy.

Dit vliesbehang gaat er net zo gemakkelijk op als weer af. Door het Paste the wall systeem hoef je niet meer bang zijn om even een wandje op te frissen. Behanglijm wordt aangebracht op de wand en niet op het behang en daarom heb je geen behangtafel meer nodig. Mocht het behang gaan vervelen kan het eenvoudig worden verwijderd zonder stoommachines en andere apparatuur.

Classical Dream is een allemansvriend die in vele ruimtes kan worden toegepast. Zo brengt dit behang rust, sfeer en warmte in slaap- of woonkamer, een hal of home office


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners