3745
Behang

Onlangs werd de behangcollectie van Graham & Brown uitgebreid met de vtwonen behangcollectie. De collectie bestaat uit negen dessins die alle aansluiten bij de zo typische vtwonen stijl: mooie basistinten met subtiele finishes en effecten. Kiezen kan uit prints van onder andere sloophout, baksteen en grove breisels.

De baksteen gevangen in een behangdessin, ofwel de loft look zo van de rol. Dat geeft iedere ruimte dat urban & country gevoel.

Vergrijsde planken in allerlei soorten en maten zijn zorgvuldig bij elkaar getimmerd om de stoere uitstraling van een houten wand te creëren.

Een behangdessin met letters en cijfers in vergrijsd hout op een matte, off black achtergrond. Zo komt elke saaie muur vanzelf tot leven!

Twee uni behangontwerpen in grijs en wit. Geïnspireerd op het grove breiwerk dat wordt toegepast op stoere poefs en kussens. Het reliëf gecombineerd met het matte breisel en de glanzende ondergrond suggereren of er echt breiwerk op de muur zit.

Afmeting: 10 m x 52 cm en 10 m x 53 cm. Verkoopadviesprijs:

€ 26,95 inclusief btw. De vtwonen behangcollectie is te koop via de website van Graham & Brown en bij Gamma en Karwei.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners