3854
Behang
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 08-06-2023

Onlangs werd de behangcollectie van Graham & Brown uitgebreid met de vtwonen behangcollectie. De collectie bestaat uit negen dessins die alle aansluiten bij de zo typische vtwonen stijl: mooie basistinten met subtiele finishes en effecten. Kiezen kan uit prints van onder andere sloophout, baksteen en grove breisels.

De baksteen gevangen in een behangdessin, ofwel de loft look zo van de rol. Dat geeft iedere ruimte dat urban & country gevoel.

Vergrijsde planken in allerlei soorten en maten zijn zorgvuldig bij elkaar getimmerd om de stoere uitstraling van een houten wand te creëren.

Een behangdessin met letters en cijfers in vergrijsd hout op een matte, off black achtergrond. Zo komt elke saaie muur vanzelf tot leven!

Twee uni behangontwerpen in grijs en wit. Geïnspireerd op het grove breiwerk dat wordt toegepast op stoere poefs en kussens. Het reliëf gecombineerd met het matte breisel en de glanzende ondergrond suggereren of er echt breiwerk op de muur zit.

Afmeting: 10 m x 52 cm en 10 m x 53 cm. Verkoopadviesprijs:

€ 26,95 inclusief btw. De vtwonen behangcollectie is te koop via de website van Graham & Brown en bij Gamma en Karwei.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide