4367
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Super Fresco is het eerste merk van Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie. Een merk dat tot op de dag van vandaag nog steeds met gepaste trots deel uitmaakt van de omvangrijke behangcollectie. Onder dit merk is onlangs de nieuwe Easy-collectie gelanceerd: Super Fresco Easy is een totaalconcept waar Easy (gemak) voorop staat.

Met dit behang kan iedereen behangen en hoeft er geen specialist in huis te worden gehaald. Vergeet de onhandige behangtafels en het plakkerig behang. Het betreft hier een vliesbehang waarbij men alleen de muur hoeft in te lijmen. Het behang kan na het insmeren van de muur direct op de muur worden aangebracht. Maak je een foutje of hangt het scheef, geen enkel probleem: het behang kan er gemakkelijk afgehaald worden en opnieuw worden aangebracht. Ook als er na langere tijd van behang wordt gewisseld kan het behang eenvoudig van de muur worden verwijderd. Krabbers en stoommachines behoren tot het verleden. Deze behangcollectie is verkrijgbaar in de kleurencombinaties zwart/wit, crème, mokka, chocolade, zacht groen en zacht blauw. Als feature behang kan men kiezen uit grote bloemen (enkel of muurvullend) of een grafisch patroon. Alle dessins zijn zowel onderling te combineren als met het effen behang met een fijne streepstructuur uit deze collectie. Hierdoor ontstaat een speelse mix and match.

Vivid is een retro grafisch design. Het is een opvallend karakteristiek behangpatroon dat een dramatisch effect aan elke ruimte toevoegt.

Rapture delicaat, vrij uit de hand getekend. De bloemblaadjes vormen een zacht contrast tegen de harde achtergrond.

Simplicity is een enkele bloemsteel,  medium of extra groot. Het bloemblad oogt zacht en contrasteert met de metallic-look steeltjes.

Liberty bevat een subtiel bladdecor dat in een spel van schaduw en diepte, een zachte organische verticale streep creëert. Het contrast in mat en glans zorgt voor extra effect.

Charming heeft grote gestileerde bloemen met een zacht suède effect. Door het reliëf ontstaat een mooi diepte-effect.

Bijou is een verspreid bladdessin met over elkaar lopende patroonlagen. Kenmerkend zijn de elementen van metallic en mica.

Affinity is een effen behang zonder opvallende patronen maar met een fijne streepstructuur, waardoor deze gemakkelijk te combineren is met de gehele collectie.

De verkoopadviesprijs van een rol (10m x 52 cm) is vanaf € 29,90.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide