1181
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, werkt met vele internationaal bekende ontwerpers en designers. Voor haar nieuwste behangcollectie is Graham & Brown een samenwerking aangegaan met het Canadese merk Umbra, een wereldleider in modern productdesign. Hiermee wordt Umbras brede portfolio van producten zoals meubels, fotolijstjes en keukenaccessoires, allen ontworpen voor modern wonen, voor het eerst uitgebreid met een eigen behangcollectie. Uniek en opvallend is het behang Phantom, een ongebruikelijk luxueus glad behang met metaal effect. Eenmaal op de muur ontstaat een bronzen look.

Deze moderne behangcollectie wordt verder gekenmerkt door grote patronen. Het behang is volgens de unieke Paste the Wall technologie van Graham & Brown gefabriceerd. Hierdoor kan het behang na het insmeren van de muur direct worden aangebracht. Maak je een foutje of hangt het scheef, geen enkel probleem: het behang kan er gemakkelijk afgehaald worden en opnieuw worden aangebracht. Ook als er na langere tijd van behang wordt gewisseld kan het behang eenvoudig van de muur worden verwijderd. Krabbers en stoommachines behoren tot het verleden.

Daarnaast bevat de collectie nog een negental patronen met mooie kleurcontrasten. Deze variëren van bloemenprints, metaaleffecten, geometrische cirkelvormen, elegante vrouwelijke stippenprints, indrukwekkende botanische varenbladeren, patronen met gekraste effecten. Verder is er een heel ongebruikelijk patroon met het effect van houten gestapelde kratten met stempelopdruk.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide