1493
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Monsoon Home, bekend door haar vrouwelijke en zorgvuldig gekozen decoratieve ontwerpen, reflecteert in haar, exclusief voor Graham & Brown ontworpen, behangcollectie haar multiculturele stijl. Het behang is een fusie van oud ontmoet nieuw en oost ontmoet west.

Gecombineerd met 60 jaar expertise van Graham & Brown in het ontwerpen en de productie van behang, is de behangcollectie niet alleen stijlvol maar ook erg gemakkelijk in gebruik; de serie is gemaakt met Graham & Browns innovatieve Paste the Wall technologie. Dit houdt in dat men alleen de muur hoeft te lijmen en niet de achterkant van het behang, waardoor de behangtijd gehalveerd wordt. Bovendien is de methode minder omslachtig omdat de behangtafel tot het verleden behoort.

De collectie is verkrijgbaar in zes verschillende ontwerpen met een keuze aan kleurencombinaties van zachte neutrale tot exotische tinten. Isabelle Geinspireerd op een Frans behangdessin uit de 18e eeuw. De vogels en vlinders geven het behang een karakteristiek accent.

Lucille Dit decoratieve behang is geinspireerd op het kant uit de jaren 50 en geeft een romantisch accent in ieder huis. Amelie De druppels zijn geinspireerd op een oud Oosters Jacquard waardoor een subtiel maar toch decoratief behang is ontstaan.

Elise Een eigentijds bloemendessin dat zowel een elegant als dramatisch effect geeft. Chrysanthemum Dessin met grote bloemen, geinspireerd op Japans textiel uit de 19e eeuw.

Sophia

Een eigentijdse vertaling van damast uit de Art Nouveau periode. Het lijnenspel in dit ontwerp heeft een tijdloze elegantie en staat verfijnd in elke kamer.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide