1614
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 28-08-2017

Julien Macdonald’s nieuwe serie behang voor Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, is net zo glamoureus als zijn avondjurken en net zo elegant als zijn handgemaakte jacks.

Krachtige patronen, sterke kleuren en aandacht voor detail vormen de essentie van Julien’s nieuwe serie die hij persoonlijk heeft ontworpen in samenwerking met Graham & Brown. Julien heeft zich voornamelijk laten inspireren door wereldreizen, het resultaat is een eclectische collectie die stijlliefhebbers over de hele wereld zal verleiden.

 “Dit is een inspirerende, verfrissende uitdaging geweest en ik ben erg blij met de collectie,” zegt Julien over zijn eerste behangcollectie ooit. “De ontwerpen zijn een reële reflectie van de invloeden die ik ervaar door het reizen en door mijn werk als modeontwerper. Mijn stijl vertaald te zien naar behang is een prestatie waar ik erg trots op ben.” 

WIN-VLOERKLEED.png

Julien’s haute couture modecollecties worden gedragen door de rijkste, meest stijlvolle vrouwen ter wereld. Zijn prachtige behang voor Graham & Brown is gelukkig wat toegankelijker voor diegenen die zich met zijn schoonheid willen omringen. Met prijzen vanaf € 26,99 per rol, zijn we in staat een stukje glamour aan ons leven toe te voegen.

De collectie bevat zes verschillende ontwerpen, ieder verkrijgbaar in vier kleurencombinaties. 

Glamorous
Glamorous is een modern, eenvoudig ontwerp. Julien heeft een symmetrisch behang gecreëerd waarin verticale en gebogen lijnen elkaar kruisen. Het dessin lijkt hierdoor op de armen van een elegante kandelaar. In roze/zwart wekt het het beeld op van een Parijs’ boudoir. Het opvallende ontwerp is ook verkrijgbaar in rood/goud, crème/beige en zwart/goud.

Ornate
Een ontwerp geïnspireerd door de barok-stijl. Ornate houdt vast aan deze kenmerkende decoratieve architecturale stijl. De gekrulde lijnen en strakke gebogen lijnen van Ornate zijn ideaal voor een werkkamer. De chocolade/beige kleurencombinatie is geïnspireerd door Julien’s liefde voor Afrika. Andere fantastische kleurencombinaties zijn zwart/gloss, blauw/blauw en zwart/crème.

Paradise
Paradise heeft een weelderige tropische touch door het moderne bladdesign met vloeiende palmbladen en varens omhoog kruipend op de muur. In rood/zwart heeft Paradise een stoer uiterlijk en zou perfect uitkomen in een modern appartement met mooie zilveren accessoires.  In groen/wit wordt je huis omgetoverd in de tuin van Eden, en breng je buiten naar binnen. Paradise is binnenkort ook verkrijgbaar in roze/zwart en chocolade/beige.

Exotic
Een symbool van schoonheid, een exotische pauw met zijn elegante veren, doorvlochten in dit vrouwelijk, ronde patroon. Julien heeft een behang ontworpen dat gekenmerkt wordt door chique gebogen en sierlijke lijnen. Hij heeft het traditioneel gebruik van een vogelpatroon geïnterpreteerd in zijn eigen onnavolgbare modestijl. Voor een sierlijke, romantische look in de slaapkamer is roze perfect geschikt. Exotic is ook verkrijgbaar in zwart/wit, blauwgroen en groen/crème.

Dazzle
Dazzle is een op bloemen gebaseerd ontwerp. Een sterke overvloed aan bloemen en bladeren met opvallende gebogen en spiraalvormige lijnen. Julien heeft de traditionele bloemenprint omgezet naar een adembenemende, abstracte print. Dazzle is beschikbaar in zilver/blauw, crème/beige, zwart/zilver en limoen/bruin.

Mysterious
Een botanisch geïnspireerd ontwerp. Mysterious kenmerkt zich door krachtig getekende bloemen en bladeren, scherp uitgevoerd, resulterend in een visueel adembenemend behang. Mysterious is verkrijgbaar in de kleuren chocolade/groen, crème/bruin, zachtpaars en groen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide