1102
Behang en wandbekleding

Het opvallende behang “Frames” van de Engelse fabrikant Graham & Brown heeft een interactief karakter en kenmerkt zich door een eenvoudig ontwerp. Frames is een wit papierbehang met zwarte, handgetekende fotoframes in verschillende groottes. Frames nodigt je uit creatief te zijn met de ruimte die je omgeeft.

Het behang speelt met het taboe van tekenen en schrijven op de muur. Met Frames op de wand  creëer  je, in no time,  je eigen kunstwerk op de muur. Bijvoorbeeld door Frames te vullen met je favoriete foto’s, kunstwerkjes van de kinderen, vakantieherinneringen of mooie kaarten. Teken je eigen meesterwerk of moedig gasten aan een zelfportret achter te laten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het Frames behang van Graham & Brown is verkrijgbaar vanaf € 19,99 per rol van 10 m x 52 cm.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide