1142
Casa Nova behang

Designer Laurence Llewelyn-Bowen heeft voor Graham & Brown een opvallende nieuwe behangcollectie ontworpen. Naar eigen zeggen plunderde hij voor de collectie Casa Nova de wereld, op zoek naar inspiratie in de vorm van de meest luxueuze en sensuele design tradities om zo zijn eigen creatieve verbeelding een boost te geven. Kortom, Casa Nova is Llewelyn-Bowen’s meest brutale, mooie en geestige collectie tot nu toe.

De collectie bestaat uit zeven verschillende dessins: Harem Tulips, Salizzada, Gloriental, Sinbad, Paradise Garden, Flock Star Stripe en Kinky Vintage.

Harem Tulips
Geïnspireerd door de romantische historische verhalen van de Ottomaanse tulp die meer waard is dan goud, zweven deze tulpen over de muur. Dit vrouwelijke behang is verkrijgbaar in de kleuren Imperial Coral, Soft Green, Topkapi Gold, Pure White, Grey Marble en Bosphorus Blue.

Salizzada De elegante oosterse geometrie van het dessin Salizzada is als een glinsterende delicatesse een lust voor het oog. Het zorgt voor een zachte en eclectische achtergrond en is verkrijgbaar in het kleurenpalet wit, smoke en zilver.

Gloriental
Gloriental is met haar verleidelijke elegantie geïnspireerd op oriëntaals traliewerk dat traditioneel gebruikt werd om binnen de bestaande kamers intimiteit te creëren. Dit dessin, met kleurkeuze uit Marble White, Limestone, Grey en Midnight Black, zorgt voor een gevoel van mysterieuze sensualiteit in iedere ruimte.

Sinbad
De fraaie vormen van tatoeages zorgen voor extra energie in het traditionele damask behang. Sinbad is een sierlijk, chique en fabelachtig behang met een knipoog naar ondeugende motieven. Leverbaar in de kleuren Silver/White, Urban Grey en Ink Blue.

Paradise Garden
Paradise Garden brengt met het, doelbewust verticale, bloemenmotief de muur tot leven. Dit frisse dessin creëert een gevoel van ruimte en hoogte, zelfs in de kleinste kamers. De vier kleurencombinaties, Marble White, Smoke, Midnight Black en Selaggio Pink, hebben ieder hun eigen uitstraling.

Flock Star Stripe
Het stoere dessin Flock Star Stripe, in de kleuren Tuxedo of Purple Reign neemt ons terug in de tijd van de chique salons.

Kinky Vintage Kinky Vintage is sexy, decadent en verleidelijk elegant. Eveneens geïnspireerd door de rijke tradities van het Oosten, zorgt dit dessin voor een glamoureuze look op de muur. Verkrijgbaar in vijf kleuren: Naughty Noir, Moonshine, Rhythm In Blue, Bordeaux Bordello, Scarlet Starlet.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners