1179
Behang en wandbekleding

Farrow & Ball, kleurenexperts en fabrikant van traditionele verf- en behangproducten, heeft zich laten inspireren door het verre Oosten en brengt u het allernieuwste design in haar blokdruk behangcollectie, The Bamboo Papers. De Farrow & Ball collectie, voorzien van een exotisch patroon gebaseerd op een iconische 19 de eeuwse Japanse print, geeft een frisse, nieuwe tint aan het blijvend populaire en tijdloze bamboedesign, dat binnen de Aziatische cultuur als een symbool van geluk wordt beschouwd.

Het Farrow & Ball behangassortiment is uniek. Al ons behang wordt op bestelling gemaakt in de fabriek in Dorset, Engeland. Dit is al meer dan 60 jaar de thuishaven van Farrow & Ball. Het behang wordt vervaardigd door middel van een blokdruktechniek waarmee de milieuvriendelijke Farrow & Ball zero* VOC (Volatile Organic Compounds) verf op waterbasis wordt aangebracht op door de FSC (Forest Stewardship Council) goedgekeurd papier..Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners