1337
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Farrow & Ball, kleurenexperts en fabrikant van traditionele verf- en behangproducten, heeft zich laten inspireren door het verre Oosten en brengt u het allernieuwste design in haar blokdruk behangcollectie, The Bamboo Papers. De Farrow & Ball collectie, voorzien van een exotisch patroon gebaseerd op een iconische 19 de eeuwse Japanse print, geeft een frisse, nieuwe tint aan het blijvend populaire en tijdloze bamboedesign, dat binnen de Aziatische cultuur als een symbool van geluk wordt beschouwd.

Het Farrow & Ball behangassortiment is uniek. Al ons behang wordt op bestelling gemaakt in de fabriek in Dorset, Engeland. Dit is al meer dan 60 jaar de thuishaven van Farrow & Ball. Het behang wordt vervaardigd door middel van een blokdruktechniek waarmee de milieuvriendelijke Farrow & Ball zero* VOC (Volatile Organic Compounds) verf op waterbasis wordt aangebracht op door de FSC (Forest Stewardship Council) goedgekeurd papier..Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide