1183
Happiness is... homemade
Gepubliceerd: 08-06-2015 Laatste update: 07-05-2017

Handwerk is hip! Met z’n allen vinden we het leuk om onze gebruikte spullen te pimpen, of zelf unieke woonaccessoires te ontwerpen. Een zelf bedachte muurslinger maken, een oude vaas beschilderen, een originele poef haken of een eigen lamp ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos. We nemen afstand van de massa en gaan voor eerlijke, handgemaakte en het liefst natuurlijke producten met een eigen verhaal.

De passie voor het product en de ‘story behind it’ vormen ook de basis voor de nieuwe behangcollectie Marrakech van het trendy Nederlandse interieur modemerk ESTAhome.nl. In deze magische Marokkaanse stad is traditionele ambacht nog volop in leven. De liefde voor authentiek handwerk en pure materialen zien we terug in deze levendige en eigentijdse collectie. Ervaar sprookjesachtig Marrakech en creëer thuis een idyllische sfeer die je doet glimlachen. De bijzondere dessins geven je interieur een unieke uitstraling. Een patchwork van stukjes kelim, grof gebreide plaids, verweerde hammam tegels maar ook bloemen zijn behangpatronen die jouw woonkamer voorzien van een trendy look.

Het kleurenpalet van Marrakech bestaat vooral uit natureltinten als beige, taupe en grijs. Deze kleuren in combinatie met karakteristieke dessins zorgen voor een sfeervolle, moderne maar ook rustige en neutrale setting in je woonkamer. Toch liever wat meer kleur, dan zijn er ter aanvulling frisse aqua en blauwe tinten om je interieur nog meer te laten stralen! Eco texture
Waar handwerkers aandacht besteden aan hun unieke creaties, zorgt ESTAhome.nl voor kwalitatief goed en milieuvriendelijk behang. Marrakech is een eco texture vliesbehang met een natuurlijke linnenstructuur. Dit type behang is door deze samenstelling extra sterk en toepasbaar in elke droge leefruimte van het huis.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide