10933
Everybody Bonjour!
Gepubliceerd: 13-10-2014 Laatste update: 07-05-2017

De wonderlijke wereld van het circus nu ook in de kinderkamer! Acrobaten, Indische olifanten, vrolijke energieke clowns en een puntige rood, wit gestreepte circus tent. Breng de vrolijke sfeer van deze heerlijke fantasiewereld in de kinderkamer met de nieuwe behangcollectie van het Nederlandse interieur modemerk ESTAhome.nl: Everybody Bonjour.

De collectie Everybody Bonjour is een gezellige collectie waarbij een dosis creativiteit, originele fantasievolle prints en knallende kleuren niet ontbreken.

Er is zoveel te zien! Vlaggetjes met leuke printjes, trendy ruiten, pastelkleurige zigzag printjes, sprankelende sterren en een compleet circus, teveel om op te noemen, te leuk om naar te kijken! Het ziet er allemaal lekker speels en feestelijk uit. Net als de wilde, zwart witte dieren die her en der opduiken.

Natuurlijk is er ook gedacht aan onze stoere cowboys en racemonsters! Voor een jongenskamer met lef is er behang in een vintage sfeertje met coole race auto’s maar ook met een te gekke cowboy print.

Kleurenpalet

Everybody Bonjour combineert heldere, frisse kleuren met zachte roze en blauwe poedertinten. Verfrissend mint speelt de hoofdrol en laat zich eenvoudig combineren met schitterende, meer retro tinten als mosterdgeel, vergrijsd blauw en vintage oranje. Ook een vleugje grijs ontbreekt niet!

wallpaperXXL en photowallXL

De collectie Everybody Bonjour wordt aangevuld met een schitterende selectie wallpapersXXL en photowallsXL.

De herhalingen van wallpaperXXL zijn groter, wel tot meer dan twee meter hoog. Met wallpaperXXL maak je geweldige muren waarop je iedere dag iets nieuws ontdekt.

Met de photowallsXL (unieke fotowanden op muurformaat) van Everybody Bonjour creëer je heel eenvoudig een te gekke wand in de kinderkamer met metershoge giraffen, grappige zwart witte olifanten of een heerlijk kleurrijk circus.

Everybody Bonjour op vliesbehang: gemakkelijk in gebruik

Vliesbehang is zeer gemakkelijk in gebruik. Inlijmen van het behang is niet meer nodig. Met een roller of kwast lijm je de muur in en vervolgens breng je het behang aan op de muur.


 

 


inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide