10554
Everybody Bonjour!

De wonderlijke wereld van het circus nu ook in de kinderkamer! Acrobaten, Indische olifanten, vrolijke energieke clowns en een puntige rood, wit gestreepte circus tent. Breng de vrolijke sfeer van deze heerlijke fantasiewereld in de kinderkamer met de nieuwe behangcollectie van het Nederlandse interieur modemerk ESTAhome.nl: Everybody Bonjour.

De collectie Everybody Bonjour is een gezellige collectie waarbij een dosis creativiteit, originele fantasievolle prints en knallende kleuren niet ontbreken.

Er is zoveel te zien! Vlaggetjes met leuke printjes, trendy ruiten, pastelkleurige zigzag printjes, sprankelende sterren en een compleet circus, teveel om op te noemen, te leuk om naar te kijken! Het ziet er allemaal lekker speels en feestelijk uit. Net als de wilde, zwart witte dieren die her en der opduiken.

Natuurlijk is er ook gedacht aan onze stoere cowboys en racemonsters! Voor een jongenskamer met lef is er behang in een vintage sfeertje met coole race auto’s maar ook met een te gekke cowboy print.

Kleurenpalet

Everybody Bonjour combineert heldere, frisse kleuren met zachte roze en blauwe poedertinten. Verfrissend mint speelt de hoofdrol en laat zich eenvoudig combineren met schitterende, meer retro tinten als mosterdgeel, vergrijsd blauw en vintage oranje. Ook een vleugje grijs ontbreekt niet!

wallpaperXXL en photowallXL

De collectie Everybody Bonjour wordt aangevuld met een schitterende selectie wallpapersXXL en photowallsXL.

De herhalingen van wallpaperXXL zijn groter, wel tot meer dan twee meter hoog. Met wallpaperXXL maak je geweldige muren waarop je iedere dag iets nieuws ontdekt.

Met de photowallsXL (unieke fotowanden op muurformaat) van Everybody Bonjour creëer je heel eenvoudig een te gekke wand in de kinderkamer met metershoge giraffen, grappige zwart witte olifanten of een heerlijk kleurrijk circus.

Everybody Bonjour op vliesbehang: gemakkelijk in gebruik

Vliesbehang is zeer gemakkelijk in gebruik. Inlijmen van het behang is niet meer nodig. Met een roller of kwast lijm je de muur in en vervolgens breng je het behang aan op de muur.


 

 


hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners