1173
Esprit home 10 – Vier jaargetijden
Gepubliceerd: 22-10-2015 Laatste update: 07-05-2017

Vivaldi voor aan de wand - als men de "Vier jaargetijden" omzet in wandbekleding, zal het er zo uitzien als de nieuwe collectie van Esprit home. Aangezien de wandbekleding van het modehuis in de laatste jaren erg gericht is op moderne urbaniteit, luidt de oplossing nu "Terug naar de natuur" - en terug naar de werkelijk belangrijke dingen in het leven. Meren, de zee, de woestijn en het bos - deze landschappen symboliseren de jaargetijden. Zij nodigen uit om even met alle zintuigen te genieten en inspireren het thema van deze buitengewone collectie.

Lakeside – Komst van de lente
De prachtige bloemen in fris rietgroen en turquoise, exotisch roze, oranje en violet doen denken aan een kristalheldere lentemorgen aan zee. De perfecte uitbreiding, luchtige, aquarelachtige streepdesigns, zoals een lentewind op het vliesbehang.

Coastline - Dromen op een zomerdag
Een perfecte dag aan zee: relaxed, de tenen in het zand, het ritme van de golven volgen en aan niets denken. Waarschijnlijk een verfrissend bad in de branding tussendoor. Voor deze zomerstemming zorgen de rustige ornamenten in warme, natuurlijke kleuren, evenals fris blauw en violet.

Desert – De woestijn leeft …
... en laat duizend creatieve decors opbloeien: weelderige bloemenranken in warme herfstkleuren en grafische bloemen, nodigen uit tot het Afrikaanse ritme. Oogverblindende strepen gecombineerd met een veelvoud aan texturen en krachtige zwart-witcontrasten.

Woods – Winterwonder
Als er buiten alleen nog ijsbloemen bloeien, maken de mensen het zich binnen gemakkelijk onder warme dekens. Maar ook de winter heeft zijn pracht en zijn grijze sfeer is vol van nuances. Streepdesigns en decors, die aan bevroren sterren doen denken, tonen deze met hun fijne kleurstellingen in wit, ijsblauw, zacht nevelgrijs en taupe. Eco – Natuur aan de wand
"Terug naar de natuur"- dat geldt niet alleen voor de designs van de nieuwe Esprit home-collectie, maar ook voor het materiaal van de serie Eco: Het papierbehang beschikt over moderne grafische designs in framboos en lichtgrijs en bestaat overwegend uit recyclingsmateriaal.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide