1377
Element van Superfresco Easy
Gepubliceerd: 27-08-2013 Laatste update: 07-05-2017

Element is de nieuwe behangcollectie van Superfresco Easy, een merk dat trends en gebruiksgemak perfect met elkaar combineert.

Deze sublieme collectie heeft een rustige en ontspannen uitstraling met weelderige texturen en tactiele afwerkingen met effecten van zachte stoffen en organische patronen.

Een zacht neutraal kleurenpallet in steen, paddenstoel, houtskool en grijs in combinatie met korenbloem, peer en roos, creëren een gastvrije relaxte sfeer.

Met zes easy living dessins, ondersteund door twee organische uni’s, heeft deze collectie alle elementen om op eenvoudige wijze een mooie woonruimte te creëren.

De Superfresco Easy collectie is een revolutionair behang, ontworpen om de ideeën die er heersen over behangen te overwinnen en dus de behangklus te vereenvoudigen. Zo gemakkelijk dat zelfs kinderen het zouden kunnen doen.

Element heeft de “Paste the Wall” techniek. Dit betekent dat er geen behangtafel nodig is, geen plakkerig papier, geen rotzooi. Het behang kan eenvoudig tegen de wand worden geplakt.

Verder is het volledig afhaalbaar. Als je een keer wilt veranderen, gaat het behang er gemakkelijk, in één stuk, af. Dus geen stress meer met behang afsteken en stomen.

Het is snel en gemakkelijk op te hangen, dit betekent dat je de klus in de helft van de tijd kunt doen in vergelijking tot traditioneel behangen.

Er is een groot aanbod in kleuren en dessins:

Willow
Knuffelzachte wilgenkatjes komen in harmonie samen op de muur en creëren een prachtig organisch dessin. Verkrijgbaar in: korenbloem, peer, paddenstoel, naturel, steen en wit.

Virtue
Subliem simpel, dit organische bladsilhouet is subtiel mat met mica highlights. Verkrijgbaar in paddenstoel, steen, peer en grijs.

Twine
Een behang met een levendige organische streep, welke is opgebouwd uit meerdere laagjes touw in elkaar geregen met mica. Verkrijgbaar in mokka, paddenstoel, steen, roos, korenbloem en peer. Empathy

Dit prachtige bloemenmotief strekt zich uit over een zachte structuur verfraaid met highlights van metallic en mica. Verkrijgbaar in: peer, roos, korenbloem, naturel, steen.

Jacquard
Dit klassieke patroon geeft een eigentijdse twist op de muur door een ingetogen, neutraal palet met een zachte textuur. Verkrijgbaar in: grijs, steen, naturel, paddenstoel, houtskool en denim.

Calico
Een zachte natuurlijke textuur, perfect voor het toevoegen van warmte op de muren. Verkrijgbaar in: naturel, paddenstoel, grijs, steen, denim en houtskool.

Alaska
Dit delicaat geweven ontwerp geeft een warme touch aan elke kamer. Verkrijgbaar in: naturel, steen, paddenstoel, grijs en houtskool.

Afmeting: 10 m x 52 cm. Verkoopadviesprijs: €24,00 per rol inclusief btw. Het behang is te koop via de website www.grahambrown.nl


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide