1343
Eijffinger
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-11-2017

In het verleden hebben ze al regelmatig succesvol met elkaar samengewerkt, vervolgens is het even stil geweest rond de Engelse ontwerpster, maar de behangcollectie Wild @ Heart heeft Gill Nono en Eijffinger weer als vanouds samengebracht. Het boek bevat 10 sterk uiteenlopende dessins die bijzonder vernieuwend zijn en veel stof zullen doen opwaaien. Zo vind je dessins waarin harten zijn verwerkt, nostalgisch aandoende dessins en een aantal grafische dessins. Naast de papierkwaliteiten bevat deze collectie twee kwaliteiten waarbij het dessin in flock is aangebracht en diverse Smartpaper unis die bij de dessins combineren.

De kleurstellingen zijn zeer divers en variëren van petrol en vuurrood tot koffietinten en zachte pastellen. Kortom, laat je hart sneller kloppen en ga snel het behang uit de collectie Wild @ Heart bekijken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide