1226
Eijffinger

In het verleden hebben ze al regelmatig succesvol met elkaar samengewerkt, vervolgens is het even stil geweest rond de Engelse ontwerpster, maar de behangcollectie Wild @ Heart heeft Gill Nono en Eijffinger weer als vanouds samengebracht. Het boek bevat 10 sterk uiteenlopende dessins die bijzonder vernieuwend zijn en veel stof zullen doen opwaaien. Zo vind je dessins waarin harten zijn verwerkt, nostalgisch aandoende dessins en een aantal grafische dessins. Naast de papierkwaliteiten bevat deze collectie twee kwaliteiten waarbij het dessin in flock is aangebracht en diverse Smartpaper unis die bij de dessins combineren.

De kleurstellingen zijn zeer divers en variëren van petrol en vuurrood tot koffietinten en zachte pastellen. Kortom, laat je hart sneller kloppen en ga snel het behang uit de collectie Wild @ Heart bekijken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners