1531
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 28-08-2017

De naam Wallpower is na het succes van de eerste twee collecties (Wallpower en Wallpower for Kids) bijna een soortnaam geworden voor wandgrote afbeeldingen. Vol trots presenteert Eijffinger dan ook de collectie Wallpower Unlimited. Een collectie met "grenzeloos" veel mogelijkheden!

Wallpower Unlimited biedt naast fotowanden ook - door de Eijffinger studio ontworpen - wandgrote dessins. Nieuw is de combinatie van meerdere fotos in 1 ontwerp (bijv. Zen) en wanden waarbij fotos met (song)teksten worden gecombineerd (bijv. Amore).

De afbeeldingen zijn bijzonder geschikt voor de toepassing in woon-, eet- en slaapkamer, maar ook in restaurants en cafés zullen de meeste wanden niet misstaan! Alle Wallpower wanden zijn uitgevoerd in de prettig te verwerken Smartpaper kwaliteit en zijn opgebouwd uit banen van 2,80 meter hoog en 46,5 cm breed.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide