1305
Behang en wandbekleding

De naam Wallpower is na het succes van de eerste twee collecties (Wallpower en Wallpower for Kids) bijna een soortnaam geworden voor wandgrote afbeeldingen. Vol trots presenteert Eijffinger dan ook de collectie Wallpower Unlimited. Een collectie met "grenzeloos" veel mogelijkheden!

Wallpower Unlimited biedt naast fotowanden ook - door de Eijffinger studio ontworpen - wandgrote dessins. Nieuw is de combinatie van meerdere fotos in 1 ontwerp (bijv. Zen) en wanden waarbij fotos met (song)teksten worden gecombineerd (bijv. Amore).

De afbeeldingen zijn bijzonder geschikt voor de toepassing in woon-, eet- en slaapkamer, maar ook in restaurants en cafés zullen de meeste wanden niet misstaan! Alle Wallpower wanden zijn uitgevoerd in de prettig te verwerken Smartpaper kwaliteit en zijn opgebouwd uit banen van 2,80 meter hoog en 46,5 cm breed.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners