9745
Behang

Laat u verwonderen door de nieuwe wallpower collectie van Eijffinger Wallpower Wonders. Deze collectie leest als een reisboek waarbij ieder beeld een verhaal op zich is.

Het boek neemt u mee op wereldreis langs alle wonderen van de wereld. We laten ons meevoeren op het ritme van de stad. Langs architectonische gebouwen, gevels behangen met brandtrappen en havens vol opgestapelde containers. We rijden over Madison Avenue, nemen de brug en verlaten de drukte van de stad op weg naar de stilte buiten. En voor onderweg nemen we vrolijk gekleurde macarons mee.

Aldoor verandert het landschap en de natuur. Kleurrijke vogels, vlinders en bloemen zorgen voor een ware kleurexplosie. En dan plots is daar de stilte van het water en de schoonheid van regendruppels in een web. De reis leidt ons langs verlaten plekken, langs huizen die door zand zijn opgeslokt of juist vol van leven zijn door hun bonte kleuren. De mooiste momenten leggen we vast zodat we deze thuis nogmaals kunnen beleven. Wallpower Wonders biedt u die momenten. Schrijf uw eigen verhaal.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

De nieuwe verfrissende lay-out waarin het boek is opgemaakt, versterkt het gevoel dat u door een boek vol verhalen bladert. Dessins worden afgewisseld met foto’s. Stoere afbeeldingen tot zeer fijne details, alles is terug te vinden in deze collectie. Bovendien is voor een aantal wallpowers gebruik gemaakt van nieuw materiaal smartpaper L (luxe). Dit materiaal voelt zacht aan en geeft door deze natuurlijke ‘touch’ extra beleving.

Tevens zijn in deze collectie nog meer wallpowers van één of enkele panelen opgenomen die oneindig herhaald kunnen worden.

Met Wallpower Wonders maakt u uw eigen reis langs de wonderen van de wereld.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners