1355
Eijffinger behang

Tegenwoordig zie je dat de grens tussen de harde realiteit en de virtuele spelletjeswereld waarin alles een andere dimensie krijgt voortdurend wordt verlegd door fantasie en kleur. Je kunt zelfs spreken van een trend waarin rauwe beeldtaal een belangrijke rol speelt. In de nieuwe collectie Urban Jungle van Eijffinger vind je een vertaling van deze trend. Een aantal invloeden komen in deze collectie duidelijk naar voren, namelijk: punk, combat, college en virtuality. Zo zie je de punkinvloed bijvoorbeeld terug in het behang met protestteksten in reliëf. Ook de blokstrepen doen punkachtig aan, maar deze kunnen eveneens in verband worden gebracht met de collegestijl uit de jaren 80. Tevens speelt combat een belangrijke rol in dit behangboek. Neem bijvoorbeeld het bladdessin, deze heeft meerdere lagen, waardoor het behang een dieptewerking heeft op de wand. Het virtuele gevoel vind je terug in het dessin dat uit kleine rondjes bestaat en een 3-D effect geeft op de wand.

Het kleurbeeld is net zo contrastrijk als de collectie. Denk hierbij aan donkere, bijna non-colors met als tegenstelling de multicolors.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners