1602
Eijffinger behang
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 17-10-2017

Tegenwoordig zie je dat de grens tussen de harde realiteit en de virtuele spelletjeswereld waarin alles een andere dimensie krijgt voortdurend wordt verlegd door fantasie en kleur. Je kunt zelfs spreken van een trend waarin rauwe beeldtaal een belangrijke rol speelt. In de nieuwe collectie Urban Jungle van Eijffinger vind je een vertaling van deze trend. Een aantal invloeden komen in deze collectie duidelijk naar voren, namelijk: punk, combat, college en virtuality. Zo zie je de punkinvloed bijvoorbeeld terug in het behang met protestteksten in reliëf. Ook de blokstrepen doen punkachtig aan, maar deze kunnen eveneens in verband worden gebracht met de collegestijl uit de jaren 80. Tevens speelt combat een belangrijke rol in dit behangboek. Neem bijvoorbeeld het bladdessin, deze heeft meerdere lagen, waardoor het behang een dieptewerking heeft op de wand. Het virtuele gevoel vind je terug in het dessin dat uit kleine rondjes bestaat en een 3-D effect geeft op de wand.

Het kleurbeeld is net zo contrastrijk als de collectie. Denk hierbij aan donkere, bijna non-colors met als tegenstelling de multicolors.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide