2768
Eijffinger luz behang
Gepubliceerd: 13-02-2013 Laatste update: 20-06-2017

De avond valt. De stad die nooit slaapt, altijd in beweging. Tegen een donkere hemel overal flonkeringen in de nacht.

De skyline van een metropool. Sterren stralen aan de nachtblauwe hemel. Soms half verscholen achter de nevel, dan weer oogverblindend sterk. Koplampen schijnen, in een flits weer voorbij. De maan weerspiegelt in de vijver van Central Park.

Binnen is het behaaglijk en warm. Achter de fluwelen gordijnen een luxe lounge. Zachte kussens, ruisende rokken, een zwoel parfum. Haar hoge hakken op het glanzende parket. Zijn manchetknopen glinsteren bij elke beweging. Ze dansen. Duizend kleine pareltjes lichten op.

inspiratiebrochures1.png

LUZ is als de twinkeling in zijn donkere ogen. Bij elke lichtinval weer anders, maar altijd daar. Krachtig en uitgesproken, of juist ingetogen en verfijnd. LUZ is een spannende collectie. Donkere schaduwen, uitermate tactiel. Weelderige schitteringen, in zoveel verschillende vormen en patronen. Een spel van licht gevat door uw eigen muren. Laat u zich ook verleiden?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide