2646
Eijffinger luz behang

De avond valt. De stad die nooit slaapt, altijd in beweging. Tegen een donkere hemel overal flonkeringen in de nacht.

De skyline van een metropool. Sterren stralen aan de nachtblauwe hemel. Soms half verscholen achter de nevel, dan weer oogverblindend sterk. Koplampen schijnen, in een flits weer voorbij. De maan weerspiegelt in de vijver van Central Park.

Binnen is het behaaglijk en warm. Achter de fluwelen gordijnen een luxe lounge. Zachte kussens, ruisende rokken, een zwoel parfum. Haar hoge hakken op het glanzende parket. Zijn manchetknopen glinsteren bij elke beweging. Ze dansen. Duizend kleine pareltjes lichten op.

LUZ is als de twinkeling in zijn donkere ogen. Bij elke lichtinval weer anders, maar altijd daar. Krachtig en uitgesproken, of juist ingetogen en verfijnd. LUZ is een spannende collectie. Donkere schaduwen, uitermate tactiel. Weelderige schitteringen, in zoveel verschillende vormen en patronen. Een spel van licht gevat door uw eigen muren. Laat u zich ook verleiden?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners