1174
Eijffinger Grand Cru

Ornamentele dessins en medaillons blijven hip en actueel! Na het succes met de collecties Black & White, Grand Gala en Credo introduceert Eijffinger de collectie Grand Cru die eveneens het barokke thema heeft. Echter, de collectie Grand Cru doet niet per definitie klassiek aan, het behang uit deze collectie kan ook prima in een design interieur worden toegepast.

De dessins zijn gedrukt op een hele mooie kwaliteit vlies, dat zich kenmerkt door zijn vlakke karakter. Daarnaast is er bij de dessinering veelvuldig gebruik gemaakt van metallic accenten en een suèdelook techniek die een bijzonder luxe uitstraling aan het behang geeft.

Grand Cru biedt de keuze uit 6 verschillende behangdessins. De collectie bevat 1 dessin dat op 106 cm breed en per meter aangeboden zal worden; een prachtig groot medaillon. De overige dessins zullen gewoon per rol van 10 meter lang en 53 cm breed verkocht worden. Dit zijn: een klein all-over ornament met metallic "drops", een groot ornament, een brede horizontale streep, een mat/glans blokjes dessin en een verticale streep. Tevens zijn er enkele unis in het boek te vinden. De kleuren variëren van antraciet en indigoblauw tot fuchsiaroze en limegroen.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners