1392
Eijffinger Grand Cru
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-11-2017

Ornamentele dessins en medaillons blijven hip en actueel! Na het succes met de collecties Black & White, Grand Gala en Credo introduceert Eijffinger de collectie Grand Cru die eveneens het barokke thema heeft. Echter, de collectie Grand Cru doet niet per definitie klassiek aan, het behang uit deze collectie kan ook prima in een design interieur worden toegepast.

De dessins zijn gedrukt op een hele mooie kwaliteit vlies, dat zich kenmerkt door zijn vlakke karakter. Daarnaast is er bij de dessinering veelvuldig gebruik gemaakt van metallic accenten en een suèdelook techniek die een bijzonder luxe uitstraling aan het behang geeft.

Grand Cru biedt de keuze uit 6 verschillende behangdessins. De collectie bevat 1 dessin dat op 106 cm breed en per meter aangeboden zal worden; een prachtig groot medaillon. De overige dessins zullen gewoon per rol van 10 meter lang en 53 cm breed verkocht worden. Dit zijn: een klein all-over ornament met metallic "drops", een groot ornament, een brede horizontale streep, een mat/glans blokjes dessin en een verticale streep. Tevens zijn er enkele unis in het boek te vinden. De kleuren variëren van antraciet en indigoblauw tot fuchsiaroze en limegroen.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide