1778
Eijffinger Grand Gala
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 20-06-2017

Eijffinger Grand Gala: voor deze collectie is het hofleven uit de tijd van Koningin Marie Antoinette van Frankrijk de inspiratiebron geweest. Grote ornamenten, barokke dessins, bloemen en strepen. 

Donkere zware kleuren, zachte poederpastel tinten, fris groen en rood in verschillende nuances. Juist met deze gewaagde kleurstellingen in combinatie met de klassieke dessins worden uiteenlopende stijlen gecreëerd. Zo ontstaat een sobere en chique stijl door een dessin met een goud accent te combineren met hout en zachte aardetinten. Terwijl de zwarte en donkerpaarse kleuren een moderner interieur creëren. Kies voor de felle tinten om dat speciale plekje in het oog te laten springen. Met de kleuren fuchsia, groen en turquoise wordt een meer folkloristische sfeer gecreëerd. 

Eijffinger Grand Gala  

WIN-VLOERKLEED.png

Eijffinger Grand Gala

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide