1618
Eijffinger Grand Gala

Eijffinger Grand Gala: voor deze collectie is het hofleven uit de tijd van Koningin Marie Antoinette van Frankrijk de inspiratiebron geweest. Grote ornamenten, barokke dessins, bloemen en strepen. 

Donkere zware kleuren, zachte poederpastel tinten, fris groen en rood in verschillende nuances. Juist met deze gewaagde kleurstellingen in combinatie met de klassieke dessins worden uiteenlopende stijlen gecreëerd. Zo ontstaat een sobere en chique stijl door een dessin met een goud accent te combineren met hout en zachte aardetinten. Terwijl de zwarte en donkerpaarse kleuren een moderner interieur creëren. Kies voor de felle tinten om dat speciale plekje in het oog te laten springen. Met de kleuren fuchsia, groen en turquoise wordt een meer folkloristische sfeer gecreëerd. 

Eijffinger Grand Gala  

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Eijffinger Grand Gala

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners