1386
Eijffinger behang
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 19-10-2017

Festival wordt in de dikke Van Dale omschreven als "een manifestatie bestaande uit een serie voorstellingen". Dat deze uitleg de lading van deze nieuwe collectie dekt klopt als een bus; maar liefst 33 verschillende dessins in de meest uiteenlopende kwaliteiten! De verschillende behangsoorten in Festival zijn uitstekend geschikt voor de huidige interieurtrend, het behangen van één wand in een zeer opvallende print. Zo wordt behang echt een woonaccessoire waarmee je in een handomdraai het interieur een nieuwe look geeft.

De collectie is ongelooflijk divers. Grafische bloemvormen, in een nieuw jasje gegoten ornamenten, sierlijke lijntekeningen en zelfs patronen die neigen naar een revival van de retrostijl. Of wat dacht u van een heus kroonluchterpatroon of bloemen die met een kalligrafeerpen aangebracht lijken te zijn? Gewaagde kleurencombinaties als limegroen met knalroze en chocoladebruin met oranje worden afgewisseld met rustige beige- en goudtinten. Uiteraard ontbreken in dit grafische boek de krachtige zwart-wit combinaties niet.

De kwaliteit van het behang verdient een laatste punt van aandacht. Een aantal behangsoorten uit de collectie Festival is door middel van de zeefdruktechniek gefabriceerd, waardoor het mogelijk is een fraai mat effect te realiseren. Bij het verwerken van dit behang dient daarom zorgvuldig te werk worden gegaan, teneinde glimmende strepen te voorkomen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide