1594
Eijffinger behang
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-04-2022

Anjali and Ndati is de naam van een vrolijke kinderkamercollectie met behang, stoffen en stickers (!) voor babys en jongens en meisjes in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.

De collectie draait om het Indiase olifantje Anjali en het Afrikaanse olifantje Ndati en daar komt de naam van het boek dus ook vandaan. Beide characters zijn als afbeelding terug te vinden op het behang en de stoffen. Natuurlijk biedt de collectie, naast de twee olifantjes, ook andere dessins, zoals een paisley motief, grote uit hartjes opgebouwde cirkels, strepen, ovalen en een boerenbontruitje.

Nieuw zijn de stickers die op het behang, maar ook op fotoboeken, opbergdozen, kastdeurtjes, etc. kunnen worden geplakt. Anjali and Ndati is voor Eijffinger de eerste kinderkamercollectie die op een Smartpaper kwaliteit is gedrukt. Voor jonge (toekomstige) ouders is het behangen van de kinderkamer vaak de eerste kennismaking met behang. Het voordeel van Smartpaper is dat dit behang makkelijk aan te brengen is, wat behangen een eenvoudige klus maakt. Ideaal voor deze onervaren doelgroep dus!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide