1334
Eijffinger behang

Anjali and Ndati is de naam van een vrolijke kinderkamercollectie met behang, stoffen en stickers (!) voor babys en jongens en meisjes in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.

De collectie draait om het Indiase olifantje Anjali en het Afrikaanse olifantje Ndati en daar komt de naam van het boek dus ook vandaan. Beide characters zijn als afbeelding terug te vinden op het behang en de stoffen. Natuurlijk biedt de collectie, naast de twee olifantjes, ook andere dessins, zoals een paisley motief, grote uit hartjes opgebouwde cirkels, strepen, ovalen en een boerenbontruitje.

Nieuw zijn de stickers die op het behang, maar ook op fotoboeken, opbergdozen, kastdeurtjes, etc. kunnen worden geplakt. Anjali and Ndati is voor Eijffinger de eerste kinderkamercollectie die op een Smartpaper kwaliteit is gedrukt. Voor jonge (toekomstige) ouders is het behangen van de kinderkamer vaak de eerste kennismaking met behang. Het voordeel van Smartpaper is dat dit behang makkelijk aan te brengen is, wat behangen een eenvoudige klus maakt. Ideaal voor deze onervaren doelgroep dus!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners