1336
Behang

Farrow & Ball, kleuren expert en fabrikant van traditionele verf en behang, heeft spannende nieuwe kleuren toegevoegd aan de populaire behang collectie The Dragged Papers. Naast het tijdloos behang die de collectie bevat heeft het vierendertig nieuwe kleurstellingen toegevoegd. De kleuren variëren tussen levendig en dramatisch tot aan zachte, gedempte kleurtonen die het karakteristieke van Farrow & Ball uitstralen.

Bold red, fiery orange, royal blue en rich berry purple brengen meer energie in deze collectie, het zijn mooie tegenhangers voor het vrouwelijke roze en zachte mauve, deze kleuren zijn een gevoeligere alternatief. De collectie bevat ook een aantal van Farrow & Balls neutrale grijstinten, inclusief Pavilion Gray No. 242 en Skimming Stone No. 241. Deze kleuren worden voor de eerste keer toegevoegd, wat een meer hedendaags gevoel geeft.

The Dragged Papers bieden een kans om ingetogen textuur toe te voegen aan ruimtes. De nieuwe selectie kleuren biedt een uitgebreide keuze en mogelijkheden om te variëren.

De collectie is geproduceerd met een traditionele negentiende eeuwse productie methode met behulp van open-bottom troughs, hierdoor bieden The Dragged Papers een subtiele strié afwerking met een opmerkelijk voelbaar effect. De collectie heeft de karakteristieke diepte van kleur en de fijne uitstraling van Farrow & Ball behang, welke zijn gemaakt met behulp van de echte Farrow & Ball minimal VOC (Colatile Organic Compounds) verf.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners