2173
Designed for Living
Gepubliceerd: 28-08-2015 Laatste update: 07-05-2017

Tropisch, fris en oogverblindend; deze collectie in samenwerking met Jantien en Noor van design studio Designed for Living brengt je muren tot leven.

Voor deze collectie werden Jantien en Noor geïnspireerd door de natuur en handwerk. De moderne grafische patronen zijn gebaseerd op natuurlijke elementen en structuren zoals boomschors, vogelnesten, linnen en dierenprints. Voor de grote opvallende

handgeschilderde prints, gaven Noor en Jantien hun favoriete illustrator Jantien en Noor opdracht de handgeschilderde tekeningen te maken in de voor haar kenmerkende stijl. De kleinere moderne prints zijn perfect te combineren met de grotere meer speelse dierenprints en wildlife dessins. Deze combinatie geeft de ruimte voor het eindeloos mixen en matchen in een up-to-date kleurenschema. De creativiteit van het DFL-team in combinatie met de jarenlange ervaring met de productie van behang bij BN Wallcoverings, resulteerde in deze originele, pittige collectie die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide