1944
Designed for Living

Tropisch, fris en oogverblindend; deze collectie in samenwerking met Jantien en Noor van design studio Designed for Living brengt je muren tot leven.

Voor deze collectie werden Jantien en Noor geïnspireerd door de natuur en handwerk. De moderne grafische patronen zijn gebaseerd op natuurlijke elementen en structuren zoals boomschors, vogelnesten, linnen en dierenprints. Voor de grote opvallende

handgeschilderde prints, gaven Noor en Jantien hun favoriete illustrator Jantien en Noor opdracht de handgeschilderde tekeningen te maken in de voor haar kenmerkende stijl. De kleinere moderne prints zijn perfect te combineren met de grotere meer speelse dierenprints en wildlife dessins. Deze combinatie geeft de ruimte voor het eindeloos mixen en matchen in een up-to-date kleurenschema. De creativiteit van het DFL-team in combinatie met de jarenlange ervaring met de productie van behang bij BN Wallcoverings, resulteerde in deze originele, pittige collectie die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.


Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners