1842
Interieurstickers
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 28-08-2017

Samen honing stelen met Poeh Beer, Mickey uit een benarde situatie helpen of de wereld redden met Cars. Kinderfantasie houdt nooit op. Waar de boekjes en tekenfilms stoppen, gaat de beleving gewoon door. Kids@Home begrijpt dit en zorgt voor de randvoorwaarden. Behang wordt fantasiewereld en helpt zelfs mee bij het spel. Het boek van Kids@Home is de jongste stijlbijbel voor tiener- en kinderkamers. Gemaakt voor ouders om inspiratie op te doen voor originele decofun.

Jonge dromers en decorateurs opgelet. Decofun komt met de bijbel voor jonge stilisten; het Kids@Home behangboek. Vol ideeën voor de origineelste kinder- en tienerkamers. De kinderslaapkamer hoort de beleving- of droomwereld van kinderen te weerspiegelen. Wat beter dan kindlief zelf ideeën te laten opdoen in het ultra uitgebreide decoratie- en behangboek van Decofun. En daarna natuurlijk de muur te behangen met de gekozen "special-effects en levensgrote stickers van TV- en filmhelden.

Kids@Home is niet zomaar een collectie met behangstijlen. Bijzonder zijn de "special effects" die zelfs de kinderfantasie te boven gaan. Wat te denken van een spiegel in de kamer, als sticker te plakken, of een Mickey Mouse die tegelijk krijtbord is. In het Kids@Home behangboek zijn alle ideeën terug te vinden en staan de leukste toepassingen. Zo wordt iedereen top-stylist. Bijzonder zijn ook de licenties in de collectie. Van Wall-E naar Poeh Beer, van Mickey
Mouse tot aan Spiderman.

Waar deel 1 een rasechte bestseller bleek, zal deel 2 naar alle waarschijnlijkheid alle records breken. Kids@Home was Europas meest geraadpleegde kinderbehangboek en dit zal met deel 2 niet anders zijn.

Behang is in de kinderbeleving niet zomaar behang. Het is de uiting van dromen. En voor Decofun is behang niet zomaar papier. Leuk en doordacht is ook het Glow in the Dark behang. Daarmee worden nachtlampjes overbodig en start de droomwereld al voordat Klaas Vaak is langs geweest. Uniek zijn verder de maxi stickers. Pimpen volgens Kids@Home. Spiegelstickers of een sticker waar lustig op gekrijt kan worden. Maar ook levensgrote stickers van de bekende acteurs uit de serie High School Musical en Hanna Montana spreken tot de verbeelding. Zeker tegen een achtergrond vol glitter- of trendy flockeffecten.

Van kinderkamer naar speelpaleis. Kids@Home helpt een handje.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide