1386
Behang
Gepubliceerd: 28-08-2012 Laatste update: 08-06-2023

Vrolijke dessins geven je huis direct een nieuwe sfeer. De muur is een van de meest bepalende elementen uit je interieur. Alleen de afmetingen al. De muur is ongetwijfeld beeldbepalend en raakt je zintuigen zodra je over de drempel stapt

Hoe de muur eruit komt te zien is multi-variabel, geheel afhankelijk van de bewoner, zijn smaak, levensstijl en karakter. Daarom heeft Kwantum een zeer brede behangcollectie, altijd passend in de nieuwste woontrends en voor iedereen.. De nieuwe behangcollectie van Kwantum lacht je toe. Veel vrolijkheid in kleur en dessin geven directe inspiratie om je muren weer eens een nieuwe look geven.

Dit zijn slechts enkele van de nieuwe themas:

You can Dance too….
Het Dance behang met inspiratieve bewegingsmotieven geeft je kamer een coole uitstraling. Helemaal in de sfeer van show en dansen, waar je hart zo vol van is… Met stip bovenaan. Een stoere stippenmuur in felle kleur. Wie wordt daar niet vrolijk van. Met een knipoog naar de sexy sixties… toen de stip voor het eerst een echte moderage ontketende…

City Senses
Voel de dynamiek van de grote stad en geef je kamer een London look met dit City behang. Het superstevige vliesbehang kan tegen een stootje .

Isis Dream
Het Isis vliesbehang zorgt voor een heel speciale sfeer. Naast de uitvoering in roze/zwart is ook de combinatie blauw/goud mogelijk.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide