1904
Couture
Gepubliceerd: 17-10-2014 Laatste update: 07-05-2017

Couture ‘maakt een statement van wereldse klasse’ Nippend aan een cocktail met een fenomenaal uitzicht over de skyline van New York City. Een waanzinnig, luxe penthouse op de negenentwintigste verdieping in hartje Manhattan. Schitterend gelegen en het interieur is wellicht nog mooier. Geraffineerd en modieus, vol details en aandacht voor kunst uit de hele wereld. Het interieur straalt een wereldse klasse uit en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Diverse kunstwerken sieren de wanden maar vooral de wandbekleding is een lust voor het oog. Couture, de nieuwe wandbekleding collectie van het prestigieuze, Nederlandse interieur decoratiemerk Origin® is smaakvol, luxueus en sophisticated. Alle zintuigen worden gestimuleerd. Voor wanden die een statement maken en passen binnen een luxueuze omgeving.

Waar Haute couture het hoogtepunt binnen de mode is waarbij de beste stoffen en de meest verfijnde technieken worden toegepast, is Couture het hoogtepunt op het gebied van wandbekleding. Een ambachtelijke, veelzijdige collectie die gekenmerkt wordt door textuur, reliëf en intense glanseffecten. Hoewel de uitstraling van Couture eigentijds is zijn de meer klassieke dessins uitstekend toepasbaar in een klassieke omgeving. Weelderige, kleurrijke bloemen, grafische dessins en elegante dierenhuiden vormen een prachtige decoratie voor fraaie wanden. Ook wordt de collectie Couture aangevuld door een exclusief behang met lampen dessin dat is uitgevoerd in een zachte, chique flockprint en met glinsterende glasparels. Couture creëert diepte, het gevoel van grandeur en klasse maar bovenal stijlvolle wanden.

Kleurenpalet
De collectie Couture heeft een rijke waaier van kleuren waar warme bruin- en beigetinten, parelmoer, pauwblauw en diep framboise worden gecombineerd met sfeervolle goudaccenten, voor een geraffineerd interieur met een glamoureuze uitstraling. Couture wordt vervaardigd op een zware vliesdrager en gecombineerd met traditionele lijmdruk en zijdedruk. Het resultaat is een duurzame en hoogwaardige collectie van fijne ambachtelijke kwaliteit. Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen Couture wordt gemaakt op een zware vlies kwaliteit die moeiteloos te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behang is de collectie uitermate geschikt voor professionele toepassingen.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide