973
Behang van het jaar 2015

Ter gelegenheid van het London Design Festival 2014, zal het toonaangevende Britse behangmerk Graham & Brown, haar Behang van het jaar 2015 presenteren: Northern Rose.

Graham & Brown, opgericht in 1946, viert haar rijke erfgoed en heeft

uit haar uitgebreide archief van meer dan 65 jaar geput om ontwerpen en illustraties opnieuw uit te vinden voor de hedendaagse woning.

Geïnspireerd door het mooie handgeschilderde bloemen patroon, ontdekt in het archief, is Northern Rose met een gedurfd kleurenpalet opvallend modern.

Het patroon is voorzien van levendige roze rozen op een hemelblauwe achtergrond en een delicate zilveren afdruk is verstrengeld in het ontwerp.

Het patroon is nauwkeurig opnieuw getekend en met de handgeschilderd zijn door de eigen design studio van Graham & Brown.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners