2026
Nordic Light behangcollectie

Het befaamde noorderlicht is de inspiratiebron van deze collectie in de Maison dEco lijn van BN Wallcoverings. Prachtig koele blauw-, groen-, grijs- en lilatinten voeren de boventoon, ondersteund door warme aardtinten. Met de collectie Nordic Light haal je de luxe eenvoud van Scandinavisch design in huis.

De inspiratie uit koude streken is doorgevoerd in strakke strepen en frisse, heldere dessins, versterkt met mooie uni kleuren. Nordic Light bestaat uit vier dessins en prachtige unis in meerdere kleuren.

Maison dEco Het nieuwe Maison dEco label staat voor een meer duurzame lijn van wandbekleding. Op de papieren toplaag wordt een milieuvriendelijke inkt gebruikt. Onder het papier zit de bekende vlies ondergrond, van BN Wallcoverings die heeft. De paste & fix formule basis zorgt voor makkelijk aan te brengen en af te halen wandbekleding.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners