2339
Nordic Light behangcollectie
Gepubliceerd: 05-03-2013 Laatste update: 17-11-2017

Het befaamde noorderlicht is de inspiratiebron van deze collectie in de Maison dEco lijn van BN Wallcoverings. Prachtig koele blauw-, groen-, grijs- en lilatinten voeren de boventoon, ondersteund door warme aardtinten. Met de collectie Nordic Light haal je de luxe eenvoud van Scandinavisch design in huis.

De inspiratie uit koude streken is doorgevoerd in strakke strepen en frisse, heldere dessins, versterkt met mooie uni kleuren. Nordic Light bestaat uit vier dessins en prachtige unis in meerdere kleuren.

Maison dEco Het nieuwe Maison dEco label staat voor een meer duurzame lijn van wandbekleding. Op de papieren toplaag wordt een milieuvriendelijke inkt gebruikt. Onder het papier zit de bekende vlies ondergrond, van BN Wallcoverings die heeft. De paste & fix formule basis zorgt voor makkelijk aan te brengen en af te halen wandbekleding.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide