1562
Behangcollectie No Limits

De bruisende sfeer van New York, de rustgevende warmte van Azië, schilderachtige landschappen uit de lage landen of speciaal ontworpen graphics voor de tienerkamer. Met de nieuwe collectie digitaal fotobehang van BN Wallcoverings haal je de sfeer in huis die bij je past. Je eigen foto of afbeelding uploaden en laten printen kan ook. Met No Limits is alles mogelijk: www.nolimitswallprints.com.

Behangcollectie No Limits

Behangcollectie No Limits

De No Limits collectie van BN Wallcoverings biedt een ruime selectie wisselende sfeerfotos. De collecties Natural, Urban en Orient bevatten beelden van gerenommeerde fotografen. De Coole Dudes en Funky Girls collecties zijn speciaal voor tieners en bestaan uit fotos, graphics en prints.

Behangcollectie No Limits

Natural door fotograaf Wilco Dragt

Orient door fotografen Bernado en Tomas Medina

Urban door fotograaf Rens Plaschek

Behangcollectie No Limits

Coole Dudes en Funky Girls Tieners willen hun kamer het liefs inrichten met een eigen look. Met de digitale wallprints in de No Limits collectie kunnen jongens en meiden eenvoudig een eigen stijl creëren.

De Coole Dudes collectie heeft raceautos, voetbalbeelden of stoere graffiti voor op de muur. Meiden kunnen kiezen uit leuke graphics van parfumflesjes of schoenen, fotos van dieren en verschillende kleurrijke prints.

Behangcollectie No Limits

Makkelijk plakken, onzichtbare randen Alle afbeeldingen worden geprint op een vlies ondergrond, waardoor het makkelijk te plakken (en te verwijderen) is en geen zichtbare plakranden geeft. De foto lijkt uit één stuk te bestaan. De afbeeldingen worden geleverd op rollen van 46,5 cm bij 270 cm. De foto kan op de muur bijgesneden worden, maar via de website zijn ook afwijkende maten te bestellen. Bekijk de hele No Limits collectie en alle mogelijkheden op www.nolimitswallprints.com

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners