1736
Behangcollectie Diamonds
Gepubliceerd: 12-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Diamonds are forever is geïnspireerd door de juwelencollecties die ik heb ontworpen en de geheimzinnigheid achter elk sieraad. Ieder creatief proces begint met een verhaal en dit verhaal is begonnen met de Hollywood lichtsculpturen van BRAND VAN EGMOND", vertelt ANNET VAN EGMOND. "In de fotografie van de collectie is - met een knipoog - een grote rol weggelegd voor James Bond." Diamonds are forever is de derde collectie van ANNET VAN EGMOND voor BN Wallcoverings

"Juwelen spelen een belangrijke rol in mijn werk en in mijn leven. In 2011 hebben we in Milaan de lichtsculptuur Diamonds from Amsterdam gelanceerd en heb ik voor Gassan Diamonds juwelen ontworpen. Onderdelen hiervan zijn weer verwerkt in de collectie Diamonds are forever. Maar ook heb ik me laten inspireren door een oude camee die ik op een juwelenveiling heb gekocht. Inspiratie staat nooit alleen. Het hangt allemaal met elkaar samen."

Diamonds are forever is een geheimzinnig spel van goudglans, donkere tinten en verrassend heldere pastelkleuren. De wiebertjes, uitvergrote kettingschakels uit het atelier van Brand van Egmond en lieflijke cameeën in de uitgesproken dessins maken van Diamonds are forever een afwisselende collectie. ANNET VAN EGMOND: "Het is altijd een uitdaging om wat je in je hoofd hebt om te zetten in goede ontwerpen en het materiaal driedimensionaal te gebruiken. In deze collectie zit bijvoorbeeld goud- en zilverglans. Om de goede kleur te krijgen moet die in verschillende lagen gedrukt worden. Dat is gelukt. De kleuren zijn prachtig en geraffineerd en ik ben heel erg trots op het resultaat."

Diamonds are forever is opgebouwd 13 dessins en heeft 51 varianten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide