2500
Artwork by Edward van Vliet
Gepubliceerd: 31-10-2014 Laatste update: 07-05-2017

Nieuw in onze No Limits collectie Fotobehang ontworpen door interieurontwerper Edward van Vliet. Deze collectie bestaat uit de designs: Tropical Leafs, Bird en iKebana en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Over No Limits No Limits is de digitale collectie wandbekleding van BN Wallcoverings, met een ruime keuze aan foto’s en eigentijdse graphics. Bij de No Limits wallprints is een non woven ondergrond gebruikt, daardoor zijn de prints eenvoudig te plakken (en te verwijderen) en geven een schitterend eindresultaat op uw muur. Daarnaast kan de gehele collectie in alle afwijkende maten besteld worden via de site. Wil je liever je eigen beeld gebruiken, upload dan je foto en maak je eigen unieke wallprint op ieder gewenst formaat.

Over Edward van Vliet Lagen, kleuren, materiaal, patronen, culturen en tradities… Voor Edward van Vliet moet een goed ontwerp aan een groot aantal eisen voldoen, zijn design keys. In deze collectie voor BN Wallcoverings komen ze allemaal terug. “Bij ieder ontwerp vraag ik me af of ik het zelf zou willen hebben. Dat houdt me kritisch. Bij deze collectie gaat dat zeker op, deze heb ik ook voor mezelf gemaakt.”


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide