2158
Artwork by Edward van Vliet

Nieuw in onze No Limits collectie Fotobehang ontworpen door interieurontwerper Edward van Vliet. Deze collectie bestaat uit de designs: Tropical Leafs, Bird en iKebana en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Over No Limits No Limits is de digitale collectie wandbekleding van BN Wallcoverings, met een ruime keuze aan foto’s en eigentijdse graphics. Bij de No Limits wallprints is een non woven ondergrond gebruikt, daardoor zijn de prints eenvoudig te plakken (en te verwijderen) en geven een schitterend eindresultaat op uw muur. Daarnaast kan de gehele collectie in alle afwijkende maten besteld worden via de site. Wil je liever je eigen beeld gebruiken, upload dan je foto en maak je eigen unieke wallprint op ieder gewenst formaat.

Over Edward van Vliet Lagen, kleuren, materiaal, patronen, culturen en tradities… Voor Edward van Vliet moet een goed ontwerp aan een groot aantal eisen voldoen, zijn design keys. In deze collectie voor BN Wallcoverings komen ze allemaal terug. “Bij ieder ontwerp vraag ik me af of ik het zelf zou willen hebben. Dat houdt me kritisch. Bij deze collectie gaat dat zeker op, deze heb ik ook voor mezelf gemaakt.”


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners