1534
Behang
Gepubliceerd: 15-08-2012 Laatste update: 08-05-2017

Eeuwen geleden werd in het oude China het eerste porselein gebakken en het bewerken van dit keramiek wordt al snel een kunstvorm. Prachtige weergaves van flora en fauna zijn nu nog steeds zeer gewaardeerde kunstuitingen en vormen dan ook de inspiratie van de collectie Porcellano.

De collectie Porcellano is opgebouwd uit drie verschillende dessins in 19 kleuren en kenmerkt zich door subtiele verfstreken op een zachte achtergrond. Nonchalante halen van een geoefende hand verbeelden keramieken potten en elegante vogels in een modern romantische sfeer met oosterse invloeden. De naturelle pastelkleuren van ondergrond en unis - in 14 kleuren €" geven deze wandbekleding een exclusieve uitstraling.

 behangcollectie Porcellano

inspiratiebrochures1.png

Maison dEco
Porcellano is de tweede collectie onder het Maison dEco label van BN Wallcoverings. De duurzame lijn wandbekleding maakt gebruik van FSC gekeurd papier en milieuvriendelijke inkt. Onder het papier zit de bekende vlies ondergrond, zoals alle wandbekleding van BN Wallcoverings. Deze basis zorgt voor eenvoudig aan te brengen en af te halen wandbekleding €" de paste & fix formule. behangcollectie Porcellano

 behangcollectie Porcellano

 behangcollectie Porcellano

 behangcollectie Porcellano

 behangcollectie Porcellano

 behangcollectie PorcellanoWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide